ΦΩΤΟγράφος

Cover_239.inddΤο περιοδικό ΦΩΤΟγράφος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 5 Δεκεμβρίου 1989. Η ποιότητά του και το πλούσιο και έγκυρο περιεχόμενό του, το έφεραν πολύ σύντομα στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας των φωτογραφικών περιοδικών, θέση που κρατάει σταθερά μέχρι σήμερα, όλα αυτά τα χρόνια που εκδίδεται ανελλιπώς.
Από τον Οκτώβριο του 2003, ξεκινά μια επιτυχημένη συνεργασία με τον όμιλο τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, μία από τις μεγαλύτερες και μακροβιότερες εφημερίδες της χώρας ενώ από την 1η Νοεμβρίου 2011 το περιοδικό κυκλοφορεί ανεξάρτητα στα περίπτερα όλης της χώρας κάθε δύο μήνες, με 200 σελίδες σε διάσταση 21x28cm και στην τιμή των €4,9

 

PHOTO BUSINESS

Cover 61.inddΤο περιοδικό PHOTO BUSINESS μαζί με το ένθετο Video Business κυκλοφορεί 6 φορές το χρόνο σε τιράζ 4.500 αντιτύπων.
Από το 2014 προστέθηκε και 6η έκδοση τον Δεκέμβριο όπου το περιοδικό θα κυκλοφορεί ως επαγγελματικός οδηγός αγοράς προϊόντων και ετήσιο ημερολόγιο. Διανέμεται δωρεάν, με courier, στους επαγγελματίες του χώρου του imaging, φωτογράφους, εικονολήπτες, καταστήματα φωτογραφικών ειδών, αλυσίδες ειδών πληροφορικής και τηλεοπτικούς σταθμούς. Η θεματολογία τους αφορά στις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της εικόνας στην νέα ψηφιακή εποχή, επιχειρηματικά θέματα που αφορούν το φωτογραφικό κατάστημα και τον ελεύθερο επαγγελματία φωτογράφο και εικονολήπτη, τεστ προϊόντων, νέα της αγοράς, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις επιχειρήσεων, ανταποκρίσεις από διεθνείς εκδηλώσεις για την εικόνα (εκθέσεις, επισκέψεις σε εργοστάσια κτλ.), έρευνες για το μέλλον της εικόνας στην Ελλάδα, συνδικαλιστικά θέματα.
Διαστάσεις σελίδας 17 X 24 cm

 

Weekly teuxos227.inddPhotoBusiness Weekly

Εβδομαδιαία ηλεκτρονική διαδικτυακή έκδοση. Αποστέλλεται κάθε Δευτέρα – εκτός των ημερών αργίας και τον Αύγουστο – (newsletter) με τίτλο PhotoBusiness Weekly. Η έκδοση διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ και στο προσωπικό e-mail σε όλα τα στελέχη της ευρύτερης αγοράς imaging της χώρας μας, όπως:
-Αντιπροσωπείες φωτογραφικών ειδών και συστημάτων εικόνας
-Καταστήματα φωτογραφικών ειδών όλης της χώρας
-Επαγγελματίες φωτογράφους και εργαστήρια φωτογραφίας
-Ενώσεις και σωματεία φωτογράφων
-Μουσεία και συλλέκτες φωτογραφίας
-Σχολές φωτογραφίας, ήχου και εικόνας
-Πρακτορεία μοντέλων και φωτοθήκες κ.α.
Η έως σήμερα η βάση αποδεκτών έχει φτάσει τα 14.500 e-mails, αποτελούμενη από επαγγελματίες φωτογράφους και στελέχη της αγοράς imaging προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε προϊόντα και υπηρεσίες με άμεσο και οικονομικό τρόπο.
Δείτε τα προηγούμενα photobusiness Weekly εδώ
Για να σας λαμβάνετε δωρεάν στο e-mail σας γραφτείτε εδώ

 

Wedding PhotoWedding photo

Χρηστικός οδηγός για τα ζευγάρια που οργανώνουν το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού τους με παρουσίαση των πλέον εξειδικευμένων φωτογράφων γάμου και βάπτισης της χώρας μας. Μέσα από τις σελίδες τους οι μελλόνυμφοι θα μπορούν να επιλέξουν το φωτογράφο εκείνο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και μπορεί να καλύψει με τον ιδανικότερο τρόπο την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους. Στον ίδιο οδηγό οι μελλόνυμφοι θα ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της φωτογραφικής κάλυψης των μυστηρίων αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στην παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού. Παράλληλα, θα βρουν πολύτιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν έναν σωστό επαγγελματία αλλά και να κλείσουν μια καλή συμφωνία. www.weddingphoto.gr