Μεγάλη θεματική έκθεση φωτογραφίας ανοιχτή σε ομάδες, λέσχες & σωματεία

Το είχαμε ανακοινώσει πριν αρκετό καιρό, το θυμίζουμε ξανά. Προσκαλούμε όσες λέσχες  φωτογράφων, όσες ομάδες και όσα σωματεία το επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό το πολύ φιλόδοξο project που θα υλοποιηθεί στη διάρκεια της PHOTOVISION 2017.
Όλες οι επιμέρους λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να δώσουμε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές:
–  Δικαίωμα συμμετοχής στην ομαδική έκθεση έχουν μόνον μέλη οργανωμένων ομάδων φωτογράφων. Και αυτό γιατί χώρος μπορεί να διατεθεί μόνον σε οργανωμένες ομάδες και όχι σε μεμονωμένους φωτογράφους (διαφορετικά θα
απαιτούνταν χιλιάδες τ.μ. χώρου με πολύ υψηλό κόστος για να ικανοποιήσουμε όλη τη ζήτηση!).
–  Σε έναν αρκετά μεγάλο χώρο όπου θα υπάρχουν διακεκριμένες θέσεις για τις ομάδες, θα αναρτηθούν όλες οι συμμετοχές που θα είναι έως 5 (πέντε) για κάθε ομάδα. Τη ευθύνη επιλογής των φωτογραφιών θα την έχουν οι ίδιες οι ομάδες.
–  Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στην έκθεση είναι η έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποσταλεί σχετικό email στην υπέυθυνη του project Φωτεινή Αβραμάκου artnews@photo.gr μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016.
–  Πολλές από τις φωτογραφίες που θα αναρτηθούν θα επιλεγούν από τους συντάκτες του ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ και θα δημοσιευτούν στη Γκαλερί των Αναγνωστών του Πασχαλινού τεύχους Νο 248.
– Η συμμετοχή στο project είναι εντελώς δωρεάν. Από τη διοργάνωση παρέχεται ανταποδοτικά χώρος για την στέγαση της ομάδας στη διάρκεια της έκθεσης σε έκταση που θα καθοριστεί μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και διευκρινιστεί πόσες τελικά ομάδες θα λάβουν μέρος. (Έχουμε μετρήσει 72 ομάδες μέχρι σήμερα!!!).
–  Οι εκτυπώσεις των φωτογραφιών θα πρέπει να γίνουν με ευθύνη των ενδιαφερομένων σε εκθεσιακή ποιότητα και να είναι απαραιτήτως εντός θέματος (“Η Ελλάδα μας!”).
Μείνετε συντονισμένοι!