Μεταχειρισμένου εξοπλισμού & παλιών συλλεκτικών φωτογραφιών

Σ` ένα τεράστιο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όσοι ιδιώτες ενδιαφέρονται να  πουλήσουν ή να ανταλλάξουν με άλλους ιδιώτες, μηχανές, φακούς, αξεσουάρ, συλλεκτικά αντικείμενα και ότι άλλο φωτογραφικό είδος θέλουν,  θα μπορούν να το κάνουν. Θα υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες γι’  αυτό το σκοπό. Θα διατεθούν στους ενδιαφερόμενους με σειρά προτεραιότητας μετά από σχετική εγγραφή τους εδώ.

Η εγγραφή θα δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να καταλάβουν συγκεκριμένη θέση (καρέκλα + τραπέζι), να εναποθέσουν τον προς πώληση ή ανταλλαγή εξοπλισμό εκεί και πάντοτε με δική τους ευθύνη να φροντίσουν για την φύλαξη και την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Η εγγραφή θα δίνει την δυνατότητα χρήσης της συγκεκριμένης θέσης για μια μόνον ημέρα.
Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα από το site της έκθεσης. Ακόμη, με την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανακοινώσουν τον εξοπλισμό (και εκτός αυτού παλιές -συλλεκτικές φωτογραφίες, αντίκες κλπ) που σκοπεύουν να ανταλλάξουν (Μεταξύ ιδιωτών επιτρέπεται και η πώληση). Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να τους βρίσκουν εύκολα μιας και κάθε  θέση θα έχει την αριθμησή της.
Ο χώρος  αυτός θυμίζουμε θα είναι σε ξεχωριστό Hall και θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά και μόνον για ιδιώτες. Τα ειδικευμένα καταστήματα, τα  εργαστήρια επισκευών κ.α. θα πρέπει να κλείσουν περίπτερο ως εκθέτες.
Μείνετε συντονισμένοι!