ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ, ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Η δωδέκατη διοργάνωση της PHOTOVISION, της μακροβιότερης και πλέον έγκυρης έκθεσης Imaging της χώρας μας που πραγματοποιείται σταθερά και αδιάλειπτα ανά διετία από το 1995, είναι προ των πυλών! Μετακόμισε και σας περιμένει σε νέο και πιο λειτουργικό εκθεσιακό χώρο, στο Tae Kwon Do, δίπλα από το νεόδμητο Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, στη συμβολή της Λ. Συγγρού και της Λ. Ποσειδώνος στο Δέλτα Φαλήρου. Ο νέος εκθεσιακός χώρος είναι πολύ γνωστός από τις δεκάδες εκθέσεις και εκδηλώσεις που έχει φιλοξενήσει. Εκτός αυτού, διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους, γεγονός που θα βοηθήσει τη νέα διοργάνωση να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες και στις επιθυμίες των εκθετών αλλά και στις ανάγκες των επισκεπτών.

O συναρπαστικός κόσμος του Imaging, με την καθιερωμένη και γνωστή έκθεση Photovision, θα αγκαλιάσει αυτή τη φορά και τα τελευταία επιτεύγματα της υψηλής τεχνολογίας στη νέα έκθεση Ηi-Tech Expo που θα φιλοξενηθεί μαζί, στον ίδιο χώρο. Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε όλες τις κατηγορίες εκθεμάτων που θα παρουσιαστούν.

Η Photovision και το νέο αδελφάκι της, η Hi-Tech Expo, θα πλαισιώνονται από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, αποδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωσή μας στις πολιτικές που ανέδειξαν τη Photovsion πρώτη και μοναδική στον κλάδο της. Έτσι θα φιλοξενούνται εκθέσεις φωτογραφίας από φωτογραφικές ομάδες, λέσχες, σωματεία, σχολές κλπ. καθώς και οργανωμένους φορείς του κλάδου. Επίσης θα πραγματοποιηθούν workshop, σεμινάρια, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και άλλες, επιμορφωτικής φύσεως, εκδηλώσεις για την ενημέρωση και υποστήριξη των επισκεπτών σε θέματα που άπτονται των αντικειμένων μας.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας θα είναι σταθερά, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Βέβαια θα υπάρχει ευρεία διαφημιστική προβολή από τα γενικού ενδιαφέροντος αλλά και εξειδικευμένα μέσα, με έμφαση τις τελευταίες ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.

Πιστοί στο ραντεβού μας που πραγματοποιείται από το 1995, σταθερά κάθε δύο χρόνια, σας καλωσορίζουμε στη νέα διοργάνωση της διπλής έκθεσης. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε στη διάθεσή σας, έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και απορία.

 

Mε φιλικούς χαιρετισμούς

Δρ. Τάκης Τζίμας
Διευθυντής PHOTOVISION / HITECH EXPO