Ανανεωμένη, σε νέο χώρο με πολλές οργανωτικές καινοτομίες!

Η 12η PHOTOVISION μαζί με την 1η HiTech Expo πραγματοποιείται στους φιλόξενους χώρους του Tae Kwon Do στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Παλαιού Φαλήρου. Η κεντρική αίθουσα προσφέρει τη δυνατότητα για να αναπτυχθούν περίπτερα με δύο, τρεις ακόμα και τέσσερις όψεις σε διαδρόμους!

Μεγάλο ύψος 

Ο εκθεσιακός χώρος προσφέρεται για ειδικές κατασκευές και μεγάλη ανάπτυξη περιπτέρων σε ενιαίους χώρους με μεγάλο ύψος έως και πέντε μέτρα. Τα περίπτερα διατρέχουν μεγάλοι και ευρύχωροι διάδρομοι καθιστώντας τη διέλευση των επισκεπτών άνετη και ευχάριστη.

Catering – Δεξιώσεις πελατών 

Εντός του εκθεσιακού χώρου θα υπάρχουν καφέ – μπαρ και εστιατόριο, όπου θα μπορεί ο καθένας να βρει ζεστό φαγητό, αναψυκτικά, καφέ και ποτά

PARKING

Η πρόσβαση των φορτηγών για τη φορτοεκφόρτωση των εκθεμάτων είναι περισσότερο από εύκολη: Στο νέο εκθεσιακό χώρο υπάρχει πρόβλεψη για προσέγγιση των φορτηγών – χωρίς να παρεμποδίζεται η προσέγγιση των υπολοίπων εκθετών. Μπροστά απ’ το χώρο της έκθεσης αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα μπορούν να παρκάρουν ελεύθερα τα αυτοκίνητα των επισκεπτών. Για τους εκθέτες θα υπάρχει ξεχωριστό Parking στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου.

Άνετη & εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών

Το Ολυμπιακό Κέντρο του Π. Φαλήρου, Tae Kwon Do, βρίσκεται στο Δέλτα Φαλήρου στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με την Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), δίπλα στους κινηματογράφους Village Π. Φαλήρου.