Η εταιρία Press Photo Publications επίσης κατά διαστήματα διοργανώνει περιφερειακές εκδηλώσεις, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, λέσχες, σωματεία κλπ. Στα ίδια πλαίσια διοργανώθηκε και η έκδήλωση – έκθεση Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για το επαγγελματικό κοινό του τομέα του Ιmaging στη Βόρειο Ελλάδα (με εμπορικό κομμάτι, σεμινάρια, ανοικτές συζητήσεις και εκθέσεις).

Oι Τακτικές Μηνιαίες Συναντήσεις με τους αναγνώστες, μια πρωτοβουλία του ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ που ξεκίνησε το 2015 με πλατιά ανταπόκριση και συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά. Στα πλαίσια των Συναντήσεων καλύπτονται θέματα τεχνολογίας και τέχνης της εικόνας, προσκαλώντας στο πάνελ έγκυρους ομιλητές και ενθαρρύνοντας το δημιουργικό διάλογο με το αναγνωστικό κοινό του ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ που είναι μια δραστήρια ευρύτατη ομάδα με πολλά ενδιαφέροντα.

ΦΩΤΟγράφος Galleries

Για πρώτη φορά στην τριαντάχρονη ιστορία του ΦΩΤΟγράφου επιλεγμένες φωτογραφίες Αναγνωστών, από την πλέον δημοφιλή στήλη του περιοδικού, διεκδίκησαν μία δεύτερη ανάγνωση, στο φυσικό περιβάλλον ενός εκθεσιακού χώρου.
Η Γκαλερί των Αναγνωστών έχει την απαρχή της στα πρώτα κιόλας τεύχη του περιοδικού ενώ καθιερώθηκε στη σημερινή της διευρυμένη μορφή τον Νοέμβριο του 2011. Η ομάδα του ΦΩΤΟγράφου και της Photovision διοργάνωσε ένα τριήμερο event στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου οι Αναγνώστες εξέθεσαν τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στις σελίδες της στήλης.
Το πρόγραμμα συμπλήρωσαν διαλέξεις, σεμινάρια, εκθέσεις, διαγωνισμοί και live φωτογραφήσεις.
http://www.photo.gr/galleries/
www.facebook.com/PhotographosGalleries/