ΦΩΤΟγράφος

Το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 5 Δεκεμβρίου 1989 στην Ελλάδα. Η ποιότητα του και το πλούσιο και έγκυρο περιεχόμενό του, το έφεραν πολύ σύντομα στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας των φωτογραφικών περιοδικών, θέση που κρατάει σταθερά μέχρι σήμερα, τα 30 αυτά χρόνια που εκδίδεται ανελλιπώς. Το κοινό του ΦΩΤΟγράφου είναι πολύ δυναμικά ενεργό στην παραγωγή εικόνας. Πριν από κάθε μας έκδοση λαμβάνουμε χιλιάδες φωτογραφίες αναγνωστών προς δημοσίευση στις φωτογραφικές αποστολές που ανακοινώνουμε. Το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος κυκλοφορεί πανελλαδικά την πρώτη Πέμπτη κάθε δεύτερου μήνα σε τιμή 5,80€.
Στους ενδιάμεσους μήνες κυκλοφορούν οι ειδικές μονοθεματικές εκδόσεις του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος που καλύπτουν ολοκληρωμένες θεματολογίες όπως το Τοπίο, η Ασπρόμαυρη Φωτογραφία, η Φωτογραφία Δρόμου, η Καλλιτεχνική Φωτογραφία, η Επεξεργασία φωτογραφιών και πολλά ακόμα θέματα, με 180 σελίδες και σε τιμή 6,90€.

PHOTO BUSINESS

Το περιοδικό PHOTO BUSINESS κυκλοφορεί για 21η χρονιά από τις εκδόσεις ΦΩΤΟγράφος, έξη φορές το χρόνο και διανέμετε δωρεάν, στους επαγγελματίες του χώρου του imaging, φωτογράφους, εικονολήπτες, καταστήματα φωτογραφικών ειδών, αλυσίδες ειδών πληροφορικής, τηλεοπτικούς σταθμούς, στα στελέχη της αγοράς imaging και σε σχολές φωτογραφίας για τους φοιτητές τους. Όλοι οι αποδέκτες του Photo Business έχουν επιβεβαιωθεί σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμός GDPR 2016/679.
Με νέα σύγχρονη λιτή σχεδίαση, καλύπτει θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους, από το πώς να αυξήσουν την κερδοφορία τους, πως να προβάλουν την δουλειά τους και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους μέχρι την παρουσίαση λύσεων εξοπλισμού, με παρουσιάσεις προϊόντων, προτάσεις προφορών τις αγοράς αλλά και έρευνες για το μέλλον της εικόνας στην Ελλάδα και άλλα πολλά θέματα.
Αν είστε επαγγελματίας φωτογράφος ή βιντεογράφος μπορείτε κι εσείς να το λαμβάνετε δωρεάν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο link:
http://www.photo.gr/freepress/

PhotoBusiness Weekly

Το PBWeekly είναι εβδομαδιαία ηλεκτρονική διαδικτυακή έκδοση (newsletter) αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ και στο προσωπικό e-mail σε όλα τα στελέχη της ευρύτερης αγοράς imaging της χώρας μας κάθε εβδομάδα (εκτός αργιών και Αυγούστου). Οι 12.000 αποδέκτες του newsletter, είναι επαγγελματίες φωτογράφοι, φωτογραφικά καταστήματα, βιντεογράφοι και στελέχη της αγοράς imaging κι όλοι τους έχουν επιβεβαιωθεί σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμός GDPR 2016/679. Η θεματολογία του PBWeekly του αφορά στις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της εικόνας στην νέα ψηφιακή εποχή, επιχειρηματικά θέματα που αφορούν το φωτογραφικό κατάστημα και τον ελεύθερο επαγγελματία φωτογράφο και εικονολήπτη, παρουσιάσεις προϊόντων, νέα της αγοράς, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις επιχειρήσεων, ανταποκρίσεις από διεθνείς εκδηλώσεις για την εικόνα (εκθέσεις, επισκέψεις σε εργοστάσια κτλ.), έρευνες για το μέλλον της εικόνας στην Ελλάδα, συνδικαλιστικά θέματα και πολλά ακόμα…
Δείτε τα προηγούμενα photobusiness Weekly εδώ
Για να σας λαμβάνετε δωρεάν στο e-mail σας γραφτείτε εδώ

Wedding photo

Χρηστικός οδηγός για τα ζευγάρια που οργανώνουν το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού τους με παρουσίαση των πλέον εξειδικευμένων φωτογράφων γάμου και βάπτισης της χώρας μας. Μέσα από τις σελίδες τους οι μελλόνυμφοι θα μπορούν να επιλέξουν το φωτογράφο εκείνο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και μπορεί να καλύψει με τον ιδανικότερο τρόπο την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους. Στον ίδιο οδηγό οι μελλόνυμφοι θα ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της φωτογραφικής κάλυψης των μυστηρίων αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία στην παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού. Παράλληλα, θα βρουν πολύτιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν έναν σωστό επαγγελματία αλλά και να κλείσουν μια καλή συμφωνία. www.weddingphoto.gr