Ζetarm

Πρόσφατα αξεσουάρ που κατασκεύασε η επιχείρηση του κ. Τριανταφύλλου και θα επιδείξει στη PhotoVision

Πρόσφατα αξεσουάρ που κατασκεύασε η επιχείρηση
του κ. Τριανταφύλλου και θα επιδείξει στη PhotoVision

• Ποιά είναι η πολιτική σας στα video εξαρτήματα;
H εταιρία μας στην στρατηγική της να προσφέρει στους επαγγελματίες βιντεολήπτες μελετημένες λειτουργικές λύσεις σε εξαρτήματα, συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα με γνώμονα την προστιθέμενη αξία και την πολύ λογική τιμή. Να σημειώσουμε ότι διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη σειρά slider, ταξινομημένη σε δύο ομάδες, με διαβάθμιση τιμής μεν αλλά προσιτές τιμές και οι δύο. Κάθε σειρά αποτελείται από τέσσερα μοντέλα. Τα slider έχουν επιχρωμιωμένους ατσάλινους άξονες και ατσάλινα ρουλεμάν που δεν σκουριάζουν. Η μεγάλη σειρά μάλιστα υποστηρίζεται από μας με απεριόριστη εγγύηση.

• Πως επιτυγχάνετε κάτι τέτοιο;

Στο κατασκευαστικό σκέλος έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υλικών και την μηχανική αντοχή. Τα δικά μας slider είναι ανθεκτικά σε φορτία ως 100 κιλά (ενώ τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού αντέχουν το πολύ 30 κιλά). Για παράδειγμα, μπορεί να πατήσει ένας άνθρωπος πάνω στο βαγονέτο και να μετακινηθεί όσες φορές θέλει χωρίς να καταστραφεί. Αυτό αποδεικνύει με τον πιο παραστατικό τρόπο τη στιβαρότητα που εγγυάται και τη μακροχρόνια αντοχή. Άλλη απόδειξη είναι ότι δεν έχουμε after sales service γιατί απλά δεν χρειάζεται! Τα slider που φτιάχνουμε εγγυημένα δεν χαλάνε ποτέ, είναι για μια ζωή.

• Ποιά άλλα προϊόντα έχετε στη γκάμα σας;
Διαθέτουμε επίσης μια σειρά από επαγγελματικές βάσεις ώμου που είναι multi-function και multi-shape, παίρνουν δηλαδή όποιο σχήμα θέλουμε. Συγχρόνως διπλώνουν και από 75εκ. μήκος, συμπτύσσονται στα  25εκ. για να χωρέσουν σε τσάντα μεταφοράς. Να τονίσουμε ότι αντίστοιχα προϊόντα στην Αμερική κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ ενώ εμεις ως κατασκευαστές πετυχαίνουμε να διαμορφώσουμε απίστευτα ευνοϊκό για τους αγοραστές κόστος, από τα 299 ευρώ. Παραπέρα, στη λίστα μας έχουμε πολλές mini κεφαλές και pan ή tilt ή και τα δύο στη μισή τιμή από αυτές του εξωτερικού. Nα μην παραλείψουμε τα γερανάκια μας όλα με tilt δυνατότητα, που ξεκινούν από 169 ευρώ.

• Έχετε κάποιες άλλες καινοτομίες;
Συνεχώς καινοτομούμε σχεδιαστικά με σκοπό την ανταγωνιστικότητα. Σε αυτή τη λογική αναπτύξαμε κάτι πολύ χρήσιμο, ένα motorised τελείως αθόρυβο μηχανισμό για οποιοδήποτε slider – μοναδικό το είδος του στον κόσμο. Είναι full auto-reverse και δουλεύει πάρα πολλές ώρες χωρίς να ακούγεται το μοτέρ του είτε διανύει η μηχανή την απόσταση σε ένα λεπτό είτε σε 300 λεπτά από τη μία άκρη στην άλλη. Το motorized μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για time lapse. Έχουμε επίσης μια σειρά από πλαίσια που τοποθετούνται στα τρίποδα των φώτων για να κρεμάει ο φωτογράφος το ριζόχαρτο ή τη ζελατίνη τους που είναι πτυσσόμενα και μπορούν να τεθούν υπό κλίση.