Η αρχή του post production
Ο σύγχρονος φωτογράφος χρειάζεται να διαχειρίζεται με το βέλτιστο τρόπο τα αρχεία RAW ώστε να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα αλλά και παραγωγικότητα στο workflow. Το σεμινάριο μας εισάγει στον κόσμο του Capture One Pro, του raw converter που έχει εξελιχθεί όσο κανένα άλλο ανταγωνιστικό software και στη 10η έκδοση έχει αναβαθμιστεί σημαντικά.  Παρακολουθώντας μάθετε πώς ο φωτογράφος ή ο digital assistant μπορεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το αρχείο Raw της ψηφιακής μηχανής του. Επίσης πως θα μετατρέψει με τον ταχύτερο τρόπο μία εικόνα με πιστότητα χρωμάτων, ευκρίνεια και απόδοση HDR στο maximum. Επίσης ο εισηγητής θα αναφερθεί σε θέματα άμεσου ελέγχου της εστίασης και της λήψης μέσα από τον υπολογιστή, δημιουργία μασκών και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία.
(Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνεται φωτογράφηση πορτραίτου σε πραγματικές συνθήκες studio).

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 • Αίθουσα Δ • 14:30-16:30
Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 • Αίθουσα Δ • 16:00-17:30

Τιμή Εισόδου: 20 ευρώ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Εισηγητής: Κώστας Κοκονός
Βιογραφικό
Ο Κώστας Κοκονός είναι ιδρυτής της εταιρείας Postmode High-End Retouching Studio στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνεργάζεται με φωτογράφους μόδας και διευθυντές δημιουργικού για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες.
Το αντικείμενο της εταιρείας του είναι η παροχή υπηρεσιών πάνω στη δημιουργική διαδικασία, εξασφαλίζοντας το πιο τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα. Το πελατολόγιο περιλαμβάνει εταιρείες όπως Prada, Fendi, DKNY, Max Mara, Coca Cola, Harpers Bazaar, Elle κ.α.
Χορηγοί:
Σχολή Φωτογραφίας Focus / www.focus.edu.gr
Capture One/ Phase One    Fotovision/ www.fotovision.gr
Elinchrom studio flash   Technio SA  www.kouniogroup.com
Στους συμμετέχοντες θα υπάρχουν ειδικές εκπτωτικές τιμές  από τους χορηγούς