Γνωριμία με το πιο ισχυρό και πιο δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν τα βασικά εργαλεία, μενού και παλέτες, η χρωματική θεωρία και τα χρωματικά μοντέλα, τα είδη αρχείων και όλες οι βασικές δυνατότητες του Photoshop. Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις έννοιες των Layers, τη διαχείριση επιπέδων, τις ιδιότητες τους και τους τρόπους ανάμειξης. Επίσης τις μάσκες, τις βασικές διορθώσεις, τη διόρθωση της αντίθεσης, τη μείωσης θορύβου και τη μετατροπή αρχείων για χρήση σε εκτυπώσεις, Web κλπ.

Σάββατο και επανάληψη Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου 2017|12:00 – 14:00 | ΑΙΘΟΥΣΑ Β’ 

Εισηγητής: Γιώργος Μαχιάς

Τιμή: 20,00€| Δώρο CD με τεύχος Νο 2 Photoshop, αξίας 6,90 ευρώ!

Για κρατήσεις θέσεων εδώ

Περισσότερα για τον εισηγητή

Ο Γιώργος Μαχιάς είναι μεταπτυχιακός απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Westminster της Μεγάλης Βρεττανίας, από όπου το 1999 απέκτησε τον τίτλο Msc στα Διαδραστικά Πολυμέσα.
Σπούδασε Γραφικές Τέχνες στο Τμήμα Τεχνολόγων Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας (πτυχίο 1988) και παρακολούθησε τα τμήματα Διακόσμησης και Διαρρύθμισης Αρχιτεκτονικών Χώρων (1987) και Οπτικής Επικοινωνίας και Διαφήμισης (1992) της Σχολής Βακαλό. Εργάσθηκε σε εφημερίδες και περιοδικά σαν Επιμελητής Έκδοσης και από το 1993 ως σήμερα εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την επεξεργασία εικόνας, τη δημιουργία πολυμεσικών εφαρμογών, τη μελέτη εταιρικής ταυτότητας και την επιμέλεια εντύπων. Στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών διδάσκει Ψηφιακή Επεξεργασία Φωτογραφικής Εικόνας και Πολυμέσα, σαν Εργαστηριακός Συνεργάτης, από το 1995.

Πληροφορίες: [email protected] – 210 8541400