Το σεμινάριο αποσκοπεί στην εκπαίδευση του εικονολήπτη, γύρω από την τεχνική και τη διαδικασία λήψης με μηχανές DSLR και mirrorless. Kαλύπτονται όλες οι πτυχές της εικονοληψίας με χρήση φωτογραφικών μηχανών μέσα από παραδείγματα στη πράξη με τον ανάλογο εξοπλισμό, καθώς και την πρακτική αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων, που παρουσιάζονται καθ όλη τη ροή εργασίας μιας αντίστοιχης παραγωγής.

Εκτενής αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας video των σύγχρονων DSLR/Mirrorless μηχανών, στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνικής λήψης σε σχέση με τις συμβατικές βιντεοκάμερες, στον ρόλο και τη σημασία του φακού για τις DSLR/Μirrorless, στα μοντέλα και τις λύσεις της αγοράς σήμερα, καθώς και τα κριτήρια επιλογής του καταλληλότερου εξοπλισμού, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις, τα είδη του συνοδευτικού εξοπλισμού των DSLR/Mirrorless, πότε χρειάζονται και για ποιο σκοπό κ.α.

Σάββατο και επανάληψη Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου 2017| 17:00 – 19:00 | ΑΙΘΟΥΣΑ Α’

Εισηγητής: Διαμαντής Τάσσης

Τιμή: 30,00€

Για κρατήσεις θέσεων εδώ

Περισσότερα για τον εισηγητή

O Διαμαντής Τάσσης είναι παραγωγός βίντεο και ιδιοκτήτης της Digi dv productions με δεκάδες παραγωγές στο ενεργητικό του. Τα τελευταία χρόνια που αποτελεί μέλος της ομάδας της HD Seminars έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 200 επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει αποσπάσει κορυφαίες αξιολογήσεις τόσο για το επίπεδο των γνώσεων όσο και της μεταδοτικότητας που διαθέτει.

Πληροφορίες – Eγγραφές: [email protected] – 210 8541400