Εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής που έχετε πάντα στην τσέπη σας, δηλ. το smartphone. Τα τελευταία χρόνια, η πρόοδος της τεχνολογίας έχει μετατρέψει τις κάμερες των smartphone σε χρήσιμα εργαλεία για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία φωτογράφο ώστε να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους όπου και αν βρίσκονται. Σε συνδυασμό με τα editing app και τα social media ο φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να προβάλει το έργο σε εξαιρετικά διευρυμένο κοινό.

Το σεμινάριο εστιάζει στη λήψη, επεξεργασία και διαμοιρασμό των φωτογραφιών με το smartphone, στις δημοφιλέστερες εφαρμογές, στις τεχνικές δυνατότητες των συσκευών και στα αφηγηματικά εργαλεία που προσφέρουν.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017| 19:30 – 21:30 | ΑΙΘΟΥΣΑ B’

Εισηγητής: Νικόλας Μάστορας

Τιμή: 20,00€

Για κρατήσεις θέσεων εδώ

Περισσότερα για τον εισηγητή

Ο Νικόλας Μάστορας σπούδασε στο Λονδίνο και αφού εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τη φωτογραφία και τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου. Ταξιδεύει συχνά και κρατάει φωτογραφικό αρχείο των προορισμών του. Φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε από την ίδια την Apple για τη διαφημιστική καμπάνια του iPhone 6s. www.instagram.com/nmastoras

Πληροφορίες – Eγγραφές: [email protected] – 210 8541400