Το εκπαιδευτικό αντικείμενο, ασχολείται με την επεξήγηση όλων των τεχνικών όρων που συναντάμε καθημερινά, κατά τη σύγχρονη ροή εργασίας, στην ψηφιακή επεξεργασία βίντεο. Γίνεται εκτενής ανάλυση στο τι είναι τα video formats και οι codecs, καθώς επίσης και ποια είναι τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά που θα πρέπει να γνωρίζουμε (π.χ. color space, bit depth, chroma sampling) πριν επεξεργαστούμε το ψηφιακό υλικό. Ποιες είναι οι καταλληλότερες ρυθμίσεις κατά την εξαγωγή του υλικού, ανάλογα με το μέσο διανομής (DVD, Blu-Ray, Internet) κ.τ.λ.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017| 14:30 – 16:30 | ΑΙΘΟΥΣΑ A’ 

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Κουτσαντώνης

Τιμή: 30,00€

Για κρατήσεις θέσεων εδώ

Περισσότερα για τον εισηγητή
Ο Κωνσταντίνος Κουτσαντώνης (ΜΒΑ) έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων (London Metropolitan Business School).  Όντας από το 2001 στον χώρο της πληροφορικής και της Professional Video αγοράς, σήμερα εργάζεται ως Business Development Manager στο Λονδίνο και εισηγητής σεμιναρίων, ενώ έχει πιστοποιηθεί σε διαφόρους τεχνολογικούς τομείς, από κορυφαίους κατασκευαστές software/hardware όπως Microsoft (Microsoft Certified Professional), Hewlett Packard (Accredited Sales Professional) και Grass Valley (EDIUS Silver Trainer).
Ειδικότερα και σε στενή συνεργασία με τη Grass Valley, έχει συντελέσει στη διαμόρφωση του επίσημου εκπαιδευτικού προγράμματος EDIUS Prime, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια, έχει πιστοποιήσει περισσότερους από 30 χειριστές στο EDIUS, σε Ελλάδα, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Ως εισηγητής, έχει επίσης πιστοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ στο τομέα της πληροφορικής, ενώ έχει διδάξει σε Δ.Ι.Ε.Κ επί σειρά ετών, τα μαθήματα μοντάζ σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο και νέες τεχνολογίες και εφαρμογές. Στον ιδιωτικό τομέα, έχει πραγματοποιήσει σειρά σεμιναρίων με ποικίλα αντίκειμενα ανά την Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σημαντικών εκδηλώσεων ως κύριος ομιλητής σε θέματα νέων τεχνολογιών και επιχειρηματικότητας, γύρω από τον χώρο της εικόνας και του βίντεο. http://www.hdseminars.gr/

Πληροφορίες – Eγγραφές: [email protected] – 210 8541400