Τρίωρο σεμινάριο για την εξοικείωση με το δημοφιλές αντικείμενο της φωτογραφία Glamour, ένα απαιτητικό είδος, συγκερασμό του πορτραίτου και της υπαινικτικής, ατμοσφαιρικής γοητείας της γυναικείας μορφής. Περιλαμβάνει σύντομη αισθητική ανάλυση των σύγχρονων τάσεων στο είδος, προσέγγιση τεχνικών φωτισμού και αναφορές στον εξοπλισμό. To glamour μπορεί και πρέπει να είναι μια διαίτερη σπουδή στο ημίγυμνο και στο στοιχείο που υποδηλώνει χωρίς όμως να το αποκαλύπτει, τον ερωτισμό και την μόλις διαφαινόμενη πρόκληση. Σε αυτό το είδος φωτογράφησης απαιτείται ειδική φροντίδα στους φωτισμούς και το στήσιμο του μοντέλου ώστε να μην εκπέσει το αποτέλεσμα στο κακόγουστο και “φθηνό”. Ο πειραματισμός με διαφορετικούς soft φωτισμούς και τα ανάλογα φόντα, δημιουργούν τα είδη της ατμοσφαιρικότητας που αποτελούν βασικές συνιστώσες στην φωτογραφία Glamour.

Live Shooting: Aναπόσπαστο μέρος του σεμιναρίου αποτελεί η πρακτική εξάσκηση λήψεων με μοντέλο/ . Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν shooting με το δικό τους εξοπλισμό με διαφορετικά στησίματα φωτιστικών στοιχείων και διαχυτήρων που δίνουν το καθένα άλλο αποτέλεσμα και διαμορφώνουν φωτογραφικό ύφος.

Σάββατο και επανάληψη Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου| 12:00 – 15:00 | ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εισηγητές: Αλ. Βογιατζάκης – Γ. Μυριαγκός | Αthens Art Studio

Τιμή:45,00€

Για κρατήσεις θέσεων εδώ

Περισσότερα για τον εισηγητή

Οι φωτογράφοι Αλέξανδρος Βογιατζάκης και Γιώργος Μυριαγκός, ιδρυτές του Athens Art Studio, βλέπουν τη φωτογραφία ως κάτι παραπάνω από μια εμπορική ανάγκη ή τέχνη. Τη βλέπουν ως πολυδιάστατη έννοια, πέρα από τα όρια του αυτονόητου, αλλά στα όρια του οικονομικά εφικτού. Βάζοντας λοιπόν στη ”συνταγή” μπόλικο μεράκι, αγάπη για το αντικείμενο, επιστημονική γνώση, προσωπική έρευνα αλλά και κάποια κρυφά μυστικά, προχώρησαν την έννοια φωτογραφία πολλά βήματα παραπέρα εντάσσοντας την ως κύριο συστατικό σε πολλές δραστηριότητες.

Πληροφορίες – Eγγραφές: [email protected] – 210 8541400