Τα εγκαίνια της 12ης PhotoVision δεν έγιναν με κορδέλες, λογίδρια κι άλλες τέτοιες τυπικότητες αλλά με …ροκιές! Η rock/blues μπάντα Brothers and Others έπαιξαν στο πάρτυ του ΦΩΤΟγράφου και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Τους ευχαριστούμε θερμά για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή καθώς επίσης και τον Ν.Αποστολόπουλο που μας τους σύστησε και επιμελήθηκε άψογα την βραδιά!

Χορηγια Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Για άλλη μια χρονιά η Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα υποστήριξε τη Photovision δίνοντας μια ακόμη ευχάριστη νότα και κερνώντας τις παρέες που βρήκαν αφορμή χάρη στην έκθεση να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στην αγαπημένη τους ασχολία, τη φωτογραφία. Αυτή τη χρονιά στο περίπτερο του ΦΩΤΟγράφου υπήρχε μεγάλη ποικιλία από μπύρες όπως η HEINEKEN Light με λιγότερο αλκοόλ, 3,3%, η Amstel Radler με 2% αλκοόλ και χυμό ελληνικού λεμονιού, η Amstel Pils που φτιάχνεται με την αυθεντική συνταγή του 1870, η Amstel Dark για τους λάτρεις των ξεχωριστών γεύσεων και η Amstel Free που παράγεται στην Ελλάδα με 0.0% αλκοόλ.

Χορηγια ‘‘Τσιλιλή’’

Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα από σταφύλι της οικογένειας Τσιλιλή είχε τη δική του ξεχωριστή θέση στη Photovision, όπου εκθέτες και επισκέπτες έδειξαν την αγάπη τους.  Tο Τσίπουρο Τσιλιλή είναι το πρώτο που εμφιαλώθηκε στη Θεσσαλία και το τσίπουρο με γεωγραφική ένδειξη «Θεσσαλία» αποτελεί αναγνωρισμένο προϊόν από την Ε.Ε με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποιοτικών ποικιλιών, που καλλιεργούνται σε επιλεγμένα αμπελοτεμάχια της Θεσσαλικής γης κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν, εκτός από το ξακουστό τσίπουρο, παλαιωμένο τσίπουρο 5 ετών Dark Cave,  αφρώδεις οίνους Bianco Nero και τη σειρά κρασιών Ασκητικός από προσεκτικά επιλεγμένα σταφύλια από ποιοτικούς αμπελώνες της Ελλάδας, καλλιεργημένα σε μικρές αποδόσεις.