Όταν οι συμβατικές φωτογραφικές τεχνικές αγγίζουν τα όριά τους, ο δημιουργός με τις ευαίσθητες κεραίες του το συνειδητοποιεί και αναζητά την πρωτοτυπία.
Να ξεφύγει από την πεπατημένη. Να υλοποιήσει με μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο το όρομά του, την προσωπική του εικόνα. Τα υλικά στιγμιαίας εμφάνισης της Polaroid ταίριαζαν σε παρόμοιες πειραματικές εφαρμογές και αναζητήσεις – και μάλιστα στην τεχνική emulsion transfer (ή lift) την οποία υπηρέτησε σε επίπεδο state of art o Κώστας Κορωναίος.

Στη PHOTOVISION & IMAGE+TECH θα εκθέσει 35 αυθεντικά έργα του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για την τεχνική και για την ιδιαίτερη αισθητική των φωτογραφιών Polaroid. Tμήμα αυτής της δουλειάς δημοσιεύεται στο τεύχος  Νο 259 του ΦΩΤΟγράφου που κυκλοφορεί.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Κώστας Κορωναίος συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα περιοδικά στα editorial μόδας, πάρα πολλές διαφημιστικές εταιρείες και σχεδόν με όλες, τις μεγάλες βιοτεχνίες ένδυσης για καταλόγους και διαφημιστικές καταχωρήσεις. Το επαγγελματικό του μεράκι έχει ταξιδεύσει σε πολλά εξωτικά μέρη του κόσμου, δημιουργώντας εικόνες. Έχει πειραματιστεί με διάφορες φωτογραφικές τεχνοτροπίες και έχει παρουσιάσει πολλές καλλιτεχνικές δουλειές του ειδικά με Polaroid.