Ο Bill Georgoussis είναι από τους καταξιωμένους και κορυφαίους φωτογράφους μόδας. Στο σεμινάριο εξηγεί ότι η καριέρα στη φωτογραφία μόδας δεν είναι άπιαστο όνειρο.

Στη διάλεξη του θα παρουσιάσει στο κοινό τις εμπειρίες του, θα δώσει συμβουλές για επιτυχημένη σταδιοδρομία και θα αποκαλύψει μυστικά αναφορικά με το πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει και να προωθήσει με επιτυχία portfolio, πώς μπορεί να μεριμνήσει για την προβολή του, καθώς και συμβουλές για να μετατρέψει την έμπνευσή του σε δημιουργία!
logo2015GR_160Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019. Οι συμμετέχοντες απαιτείται να βρίσκονται μισή ώρα ενωρίτερα στο χώρο. Το workshop θα διαρκέσει από τις 18:00 έως τις 20:30 και τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ εάν τα παραλάβει κανείς από το ταμείο και 25 ευρώ από τα σημεία προπώλησης.

Λίγα λόγια για τον Bill Georgoussis
Ο Bill γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου ολοκλήρωσε το Bachelor of Arts στο RMIT στην καλλιτεχνική φωτογραφία και τις κινηματογραφικές σπουδές. Είναι ένας από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας και οι δουλειές του τον έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Έχει ζήσει και εργαστεί στις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας, το Μιλάνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Το έργο του έχει δημοσιευθεί σε μεγάλα διεθνή περιοδικά όπως: Numero, Marie Claire, Dazed & Confused, Rolling Stone, Ozon, L’Officiel και πολλά άλλα.
https://www.georgoussis.eu

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Παρουσίαση & Ομιλία: Bill Georgoussis
Ημερομηνία: Σάββατο 6 Απριλίου
Ώρες: 18:00-20:30
Εισιτήρια: Προπώληση 25€ Ταμείο 30€
Ολοήμερο 50€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση δύο σεμιναρίων της ίδιας μέρας, ισχύει μόνο στην προπώληση)
https://www.oramastudies.gr/helexpo-seminars/talk-fashion/
Για αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr/tickets/seminars/helexpo/image-tech-photovision-seminars/