Σεμινάριο με θέμα «Πώς να διαχειριστείτε 100 γάμους τον χρόνο!» διοργανώνει το PWS (PhotoWeddingStories) στα πλαίσια της PhotoVision & Image+Tech στις 5 Απριλίου 2019. Ο εισηγητής είναι ο Salvatore Dimino, ο οποίος θα αναπτύξει στο τρίωρο του σεμιναρίου πώς μπορεί κανείς να διαχειριστεί εκατό γάμους το χρόνο και να παραδώσει τις φωτογραφίες σε λιγότερο από τέσσερις μήνες.

lPWS ogo-pws1Ένα ακόμη θέμα που θα τεθεί στα πλαίσια του σεμιναρίου είναι το ποζάρισμα καθώς και διάφοροι έξυπνοι τρόποι διαχείρισης του φωτός. Η τιμή του σεμιναρίου είναι κανονικά στα 50€. Στην περίπτωση που κάποιος κάνει κράτηση μέχρι τις 15 Μαρτίου η τιμή ανέρχεται στο προνομιακό ποσό των 35€.
Σημ: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να παρευρίσκονται μισή ώρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του σεμιναρίου. Για δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο δείτε την ιστοσελίδα του PWS.

 

Λίγα λόγια για τον Salvatore Dimino
Ο Salvatore Dimino είναι φωτογράφος & Master wppi – Master PWS. Toυ έχουν απονεμηθεί πολλές διακρίσεις στο διάστημα 2013 έως και 2017 μεταξύ των οποίων Best Wedding Photographer, Elite Wedding Photographer κ.α. Γεννήθηκε στο Elisabeth του New Jersey στις ΗΠΑ το 1979. Ξεκίνησε πολύ νέος και πολύ πριν τελειώσει το σχολείο άρχισε να δουλεύει με τον πατέρα του, αφοσιωμένος από τότε στο μεγάλο του μεράκι, την φωτογραφία.

Σε ηλικία μόλις 15 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά σε σεμινάριο, και από τότε παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει επιφανείς φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Μετά από 3969067_300x300πολλά χρόνια πείρας, το φωτογραφικό του στυλ είναι μοναδικό, ιδιαίτερο και αλάνθαστο. Όταν δουλεύει σε εξωτερικό περιβάλλον, περιμένει να αιχμαλωτίσει την ομορφιά των λεπτομερειών και το αυθόρμητο της στιγμής. Οι φωτογραφίες του είναι γεμάτες από ατμοσφαιρικότητα, αλλά πέρα από την τεχνική, το πραγματικό μυστικό της δουλειάς του είναι η σχέση φυσικότητας που είναι σε θέση να δημιουργήσει με τα ζευγάρια, σε τέτοιο σημείο ώστε φωτογράφος και ζευγάρι να περάσουν την ημέρα του γάμου με άνεση και χωρίς υπερένταση.
Με τον τρόπο του ο Salvatore Dimino καταφέρνει να ελαφρύνει από το άγχος τα ζευγάρια σε μια ημέρα τόσο σημαντική για αυτά και να δημιουργήσει κατάσταση χαράς και αρμονικής συνεργασίας.

5 Απριλίου 2019 | Έναρξη: 19:00 – Τέλος: 22:00 Εγγραφές: 6944717786, 2310452299
Περισσότερες πληροφορίες: https://pws.gr/convention-seminars/