ΕΠΙΠΕΔΟ B | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Β3-Β4

Δημήτρης Στάμος
Διευθυντής ΣΤΑΜΟΣ ΑΕ

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή εξοπλισμού και αξεσουάρ για τον επαγγελματία φωτογράφο, βιντεογράφο και κινηματογραφιστή. Οι βασικοί πυλώνες της δουλειάς μας είναι:
α. Η ειδική συνεργασία με τη Sony Europe για τη διανομή των High End Sony Alpha μηχανών και Pro Video προϊόντων.
β. Η αντιπροσώπευση των εκτυπωτικών λύσεων της DNP Photo Imaging.
γ. Η αντιπροσώπευση της πλήρους γκάμας λύσεων φωτισμού της ανερχόμενης Godox.

Τα προϊόντα που προσφέρονται από τους μεγάλους οίκους στην αγορά μας είναι πολλά, εξαιρετικής ποιότητας και με ταχύτατο ρυθμό εξέλιξης. Συνεπώς εντοπίζουμε μια υπερπροσφορά τεχνολογίας και προϊόντων, που δεν ακολουθείται δυστυχώς από μια αντίστοιχης έντασης ζήτηση. Πέραν της οικονομικής στενότητας που χαρακτηρίζει τον Έλληνα καταναλωτή σήμερα, ανησυχητικό στοιχείο είναι πως ο φωτογραφικός εξοπλισμός απευθύνεται όλο και περισ-σότερο σε ειδικό και όχι μαζικό κοινό. Κλαδικές ενέργειες όπως η Photovision βοηθούν ώστε ο μέσος καταναλωτής να συνειδητοποιήσει τα πλεονεκτήματα της χρήσης του πιο ειδικού εξοπλισμού.

Ξεχωριστή θέση στο περίπτερό μας θα έχει η παρουσίαση του συστήματος Sony Alpha. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα σύγχρονα Full Frame σώματα και μεγάλη γκάμα φακών της εταιρίας. Στο κομμάτι της DNP, για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το DNP Yodabooth, ένα φορητό Photobooth με μεγάλες δυνατότητες χρήσης ως εργαλείο marketing σε εταιρικά events. Άλλα εκθέματα που θα ξεχωρίσουν είναι το νέο best-seller Godox AD400-Pro, ο ιδιαίτερος Laowa 24mm f/14 Probe Macro Manual Φακός, το κορυφαίο on-camera LED της αγοράς LitraPRO και το δημοφιλές νέο gimbal Moza AIR 2.