ΕΠΙΠΕΔΟ B | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Β6

 

Μanfrotto ProLight Reloader Collection

Nέα σειρά βαλιτσών με ροδάκια για βέλτιστη προστασία του φωτογραφικού εξοπλισμού
Η Manfrotto παρουσιάζει τη νέα σειρά Prolight Reloader με γνώμονα την πιο ασφαλή μεταφορά και προστασία φωτογραφικού και video εξοπλισμού των επαγγελματιών.
Οι βαλίτσες της οικογένειας ProLight Reloader χαρακτηρίζονται από την άκρως ανθεκτική κατασκευή με σκελετό από πολυπροπυλένιο, πολυστρωματικό αφρό για την απόσβεση των κραδασμών και των πιέσεων, προστατευτικά χωρίσματα που κρατούν σφιχτά στις θέσεις τους τα φωτογραφικά και βίντεο συστήματα και ροδάκια που διευκολύνουν τη μετακίνηση σε επίπεδες επιφάνειες όπως αεροδρόμια κλπ. Περιλαμβάνονται πέντε διαφορετικά μοντέλα Reloader Switch-55, Reloader Air-50, Reloader Air-55, Reloader Spin-55 με πολυκαρμπονάτ σκληρό περίβλημα και τέσσερα ροδάκια και η κορυφαία στην γκάμα Reloader Tough-55 Hybrid, με σκληρό περίβλημα και στεγανοποίηση επιπέδου IP67.

Manfrotto BeFree Advanced

O νέος ορισμός του ταξιδιωτικού τριπόδου
Ξεχάστε ό,τι πιστεύατε για travel tripod.
Τα τρίποδα της προηγμένης σειράς BeFree Advanced ενσωματώνουν τα πιο υψηλά κατασκευαστικά στάνταρ για όσους θέλουν ένα εύκολο στη μεταφορά αλλά σταθερό, άκαμπτο, ανθεκτικό και κορυφαίο σε ποιότητα ελαφρύ τρίποδο. Ξεκινώντας από τις εύχρηστες σφαιρικές κεφαλές Νο 494 και 496, τα σκέλη από αλουμίνιο ή ανθρακονήματα με περιστροφικό σύστημα ασφάλισης M-lock ή κουμπωτό τύπου QPL Travel, τη ρυθμιζόμενη γωνία και το πατενταρισμένο σύστημα Spider.
H oικογένεια BeFree Advanced περιλαμβάνει τα εξής (αλουμινένια) μοντέλα: BeFree Advanced Μ-lock σε μαύρο, κόκκινο ή μπλε, το BeFree Advanced QPL και τέλος το BeFree Advanced Μ-lock Carbon (Made in Italy) με ανθρακονήματα και σύστημα ασφάλισης Μ-Lock.

Manfrotto MVM Xpro500

Το κορυφαίο επαγγελματικό μονόποδο αλουμινίου με υδραυλική κεφαλή για video
Eίναι εξοπλισμένο με την πλήρως υδραυλική βάση της Manfrotto (MVMXPROBASE) που διαθέτει το καινοτόμο σύστημα FluidTech. Η βάση αυτή προσφέρει την μέγιστη δυνατή ομαλότητα λήψης στην πανοραμική κίνηση, στην κλίση και στην περιστροφή. Τα τρία πτυσσόμενα ποδαράκια το κάνουν εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά όταν είναι κλειστό ώστε να μπορείτε να το έχετε άνετα και παντού μαζί σας.
Τα επανασχεδιασμένα τμήματα του ποδιού σε διατομή D παρουσιάζουν αντίσταση ακούσιας περιστροφής, παρακολουθώντας έτσι άνετα όλες τις κινήσεις του εικονολήπτη. Ο συνδυασμός της υδραυλικής ρευστότητας που παρέχεται από την υδραυλική κεφαλή 500 (μέγιστο φορτίο 5kg) με πλακέττα ταχείας απελευθέρωσης 500PLong και τη βάση FluidTech κάνουν το κιτ αυτό ιδανικό για τους απαιτητικούς εικονολήπτες που χρειάζονται ένα έξυπνο, γρήγορο στο στήσιμο και εύκολο στη χρήση στήριγμα για τις επαγγελματικές εργασίες τους.