ΕΠΙΠΕΔΟ B | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Β6

περίπτερο Alba pv

 

Jinbei EF 60

Οικονομικό φωτιστικό LED για κάθε χρήση

Το ΕF-60 στηρίζεται σε τεχνολογία LED (60 στοιχεία) και έχει φωτιστική απόδοση 85.000 lumen, αντίστοιχη φωτιστικού tungsten 600W χρωματική θερμοκρασία 5500°Kelvin (daylight). Η ηλεκτρική κατανάλωση είναι μόλις 60Watt και μπορεί να δουλεύει και με μπαταρία τύπου NP-F. Χάρη στην τεχνολογία LED η διάρκεια ζωής είναι πρακτικά απεριόριστη (100.000 ώρες λειτουργίας). Η φωτεινότητα ρυθμίζεται σε εύρος 10-100%.

Jinbei Mars 3 Pro

Επαγγελματικό studio flash μπαταρίας με μοντούρα για Light Modifier Bowens

Compact φορητό σύστημα flash επαγγελματικών προδιαγραφών που τροφοδοτείται από μπαταρία. Έχε ισχύ 250watt/sec και Guide No 58. Με μηχανές DSLR Canon και Nikon ισχύει ο έλεγχος φλασομέτρησης eTTL και iTTL όπως στα συνηθισμένα φορητά φλας. Είναι συμβατό με ραδιοσυχνότητες Jinbei TTL καθώς και με συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας HSS. Διαθέτει ισχυρή λάμπα-πιλότο LED 10Watt για χρήση στο στούντιο ανάλογη των μεγάλων φλας αλλά και δυνατότητα αναβάθμισης firmware μέσω USB.

Jinbei HD400TTL

Αυτοκέφαλο στούντιο φλας μπαταρίας με μοντούρα για Light Modifier τύπου Bowens

Το HD400 είναι ένα γρήγορο, συμπαγές, ελαφρύ και ισχυρό αυτοκέφαλο φλας TTL / HSS που τροφοδοτείται με ισχυρή μπαταρία λιθίου 4400mAh. Συνεργάζεται με τα συστήματα φλασομέτρησης ΤΤL Canon, Fujifilm, Nikon και Sony. Eιδικά για Canon είναι συμβατό με το ασύρματο σύστημα πυροδότησης RT. Οι χρήστες μπορούν να το συνδυάσουν, μονάδες Speedlite Canon RT με οποιονδήποτε ελεγκτή που είναι συμβατός με το σύστημα Canon RT, όπως τον Canon STE3-RT, το φλας Canon 600EX-RT Speedlight, το φλας Jinbei CRF600TTL Speedlight,
ή τον ασύρματο πομπό Jinbei TRQ6C-RT.