ΕΠΙΠΕΔΟ D | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ D11β

Πακέτα προσφορών για το γάμο και τη βάπτιση

Υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε προσιτή τιμή

 

Η εταιρία ΜyAlbums με την ευκαιρία της έκθεσης προχωρά σε δύο ολοκληρωμένες προσφορές, εκ των οποίων η μία αφορά τη βάπτιση και η άλλη το γάμο.
Πρόκειται για ένα πακέτο που περιέχει πολυτελή κουτιά για τα άλμπουμ, κουτιά για αποθήκευση σε dvd, κουτί ξεχωριστό για φωτογραφίες και όλα αυτά ασορτί μεταξύ τους. Τα περιβλήματα κατασκευάζονται από τα ίδια υλικά και για για λόγους ομοιομορφίας και εναρμόνισης του στιλ ακολουθούμε ίδιο design.

Αrtbox & frame box

Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων & χρωμάτων

Τα δύο άλλα προϊόντα μας που αποτελούν σημαντική καινοτομία στην αγορά είναι το Αrtbox και το Frame Box, τα οποία είναι ότι πιο πολυτελές μπορεί να υπάρξει στην κατηγορία «κουτί γάμου» και συνδυάζεται με το άλμπουμ.
Υπάρχουν εκατόν είκοσι συνολικά, υλικά που μπορεί να επιλέξει ο φωτογράφος, δηλαδή δερμάτινες και υφάσματα, τα οποία συνδυάζονται με αντίστοιχα εσωτερικά για το πιο καλαίσθητο και εντυπωσιακό σε αίσθηση και ποιότητα αποτέλεσμα.

Αpp

Νέο προϊόν

Διαθέτουμε άλλο ένα εντελώς καινούριο προϊόν που έχουμε πρόσφατα λανσάρει:
ο πελάτης έχει την δυνατότητα να σκανάρει ένα απλό στιγμιότυπο από μία φωτογραφία του βίντεο του γάμου. Το βίντεο αναγνωρίζεται αμέσως και προβάλλεται στο κινητό του.

O λόγος στους εκθέτες | Tάσος Βασιλειάδης
Διευθυντής MY ALBUMS

Η εταιρία MyAlbums πέραν από τις εγχώριες πωλήσεις, έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της με κάποιες εξαγωγές τις οποίες θα προσπαθήσουμε να τις αναπτύξουμε κι άλλο. Ευτυχώς ο κλάδος είναι πολύ δυναμικός, με ανταγωνιστικότητα σε ποιότητα και τιμές. Δηλ. είμαστε ανταγωνιστικοί με διεθνή στάνταρ και υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης των εξαγωγών για όλες τις επιχειρήσεις. Το πρόβλημα είναι η απευθείας πώληση photobook στους καταναλωτές λιανικής. Αυτό σταδιακά καταστρέφει τον κλάδο και μαζί τον φωτογράφο, γιατί ο καταναλωτής λιανικής αγοράζει photobook απευθείας online χωρίς να παρεμβάλλεται κανείς ενδιάμεσος. Αυτό το πρόβλημα θα το δούμε τα επόμενα χρόνια.
Στην MyAlbums προσπαθούμε να έχουμε καινοτομικά προϊόντα όπως το framebook, ένα κουτί άλμπουμ που μοιάζει με κορνίζα. Αυτό αλλάζει τον τρόπο αποθήκευσης του ψηφιακού άλμπουμ αφού μπορεί να είναι ορατό πάνω σε κάποιο έπιπλο ή ακόμα και στον τοίχο.
Μια άλλη καινοτομία την οποία θέλω για μία ακόμη φορά να επισημάνω είναι η σύνδεση της τυπωμένης φωτογραφίας με το βίντεο. Πρόκειται για ένα app με τη χρήση του οποίου μπορούμε να σκανάρουμε την τυπωμένη φωτογραφία σε ένα ψηφιακό άλμπουμ ή οπουδήποτε αλλού και να δούμε άμεσα το βίντεο στο κινητό μας που συνδέεται με τη φωτογραφία. Για παράδειγμα ένα χορό του ζευγαριού που είναι τυπωμένος πάνω σε ένα ψηφιακό άλμπουμ, βάζοντας το κινητό πάνω σε αυτό μπορεί να παίξει ο χορός του ζευγαριού. Πρόκειται για «σύνδεση» του printing με την τεχνολογία. Επίσης, διαθέτουμε και μια νέα σειρά από μουσειακής ποιότητας χαρτιά fine art για αρχειακή διατήρηση εκτυπώσεων πάνω από 100 χρόνια, χωρίς χημικά για αυτούς που θέλουν αποθήκευση των εικόνων τους για περισσότερο από μια ζωή!