O λόγος στους εκθέτες: O Γιάννης Βερούλης μας μίλησε για την παρουσία της Qualia στη φετινή διοργάνωση
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η3-Η4

H QUALIA είναι η νεότερη και πλέον καινοτόμος εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών άλμπουμ και περιφερειακών φωτογραφικών λύσεων της Ελληνικής αγοράς, που βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια σε συνεχή αναπτυξιακή τροχιά επεκτείνοντας σημαντικά τόσο την πελατειακή της βάση όσο και το ανθρώπινο δυναμικό της. Δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και παρέχοντάς τους προϊόντα που τους βοηθούν να πραγματοποιήσουν το όραμα και τις φιλοδοξίες τους. Επενδύοντας στο παρόν και σχεδιάζοντας το μέλλον, φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες, ποιοτικές και αποδοτικές λύσεις κατασκευής Άλμπουμ, τελειοποιημένα στο χέρι, με πρωτοποριακό Design, καινοτόμες συσκευασίες, με υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ποτέ δεν έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να αναδειχθούμε σε έναν οργανισμό που βασίζεται στην γνώση. Εμείς στην Qualia επιδιώκουμε να συλλέγουμε εξειδικευμένη γνώση και πληροφόρηση που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε καλύτερα προϊόντα και να βελτιώσουμε τη ζωή των πελατών μας.

• Πόσο διαφέρει το χειροποίητο από το βιομηχανικό άλμπουμ;
Κατ’ αρχήν βασικότερη διαφορά ανάμεσα στα βιομηχανοποιημένα και τα χειροποίητα Album της Qualia είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Κανένα Album μαζικής παραγωγής δεν μπορεί να είναι τόσο τελειοποιημένο, ισορροπημένο, καλοσχεδιασμένο, αρμονικά δεμένο όπως τα χειροποίητα μοναδικά Album της Qualia. Ο πελάτης από την πρώτη στιγμή που τα αντικρίζει και τα πιάνει στα χέρια του, απολαμβάνει το φινετσάτο αισθητικό αποτέλεσμα.V_J Wed0055

• Ποια είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων και υπηρεσιών σας;
Τα χειροποίητα Album τις Qualia έχουν προκύψει έπειτα από προσεκτικό σχεδιασμό υψηλού επιπέδου, και κατασκευαστεί πλήρως χειροποίητα από άριστους τεχνίτες του κλάδου. Συμπληρωματικά τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούμε στην Qualia είναι ξεχωριστά, μοναδικά, πρωτοπόρα για την Ελληνική αγορά και φιλοσοφία μας είναι να μην κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα του αισθητικού αποτελέσματος των προϊόντων μας.

• Είναι εξοικειωμένο και ενήμερο (product awareness) το κοινό (ως τελικοί καταναλωτές) για την χρηστικότητα του ψηφιακού άλμπουμ; 
Στην εποχή της πλήρους παγκοσμιοποίησης, ο Έλληνας φωτογράφος έχει αντιληφθεί πλέον ότι η εποχή απαιτεί διαρκή ενημέρωσή του συνεχή προσπάθεια για εξέλιξη. Αυτά τον οδήγησαν πλέον να είναι πολύ ενημερωμένος για την χρηστικότητα του Digital Album, αλλά και κατασταλαγμένος όχι μόνο για τα θέλω του, αλλά και για τις επιθυμίες των πελατών του σχετικά με τις τάσεις αισθητικής και ποιότητας των Album. Εκεί παρεμβαίνει η Qualia προσφέροντας Album – έργα τέχνης, με τεχνοτροπίες που δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά.

• Είναι επαρκείς οι γνώσεις marketing του κλάδου του album για να ενισχύσουν τη ζήτηση;
Η εμφάνιση της πανδημίας διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στις καταναλωτικές τάσεις στον φωτογραφικό χώρο, κάτι που αντιληφθήκαμε έγκαιρα. Μάθαμε να χρησιμοποιούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα σε οτιδήποτε αποκαλούμε daily business, κάτι που συνέβαλε σε µία ταχύτατη αναδιάρθρωση, μέχρι τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέραμε στους πελάτες µας εν µέσω πανδημίας, εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία µας.
Άλλωστε στα δύο χρόνια λειτουργίας μας έχουμε ήδη «δοκιμαστεί» στα δύσκολα και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στη νέα εποχή η ευελιξία και οι επενδύσεις θα κρίνουν και την επιτυχία μας.DSC_1644

• Θεωρείτε ότι μετά δύο χρόνια πανδημίας είναι θετική η συμβολή μιας διοργάνωσης όπως η Photovision;
Σίγουρα η διοργάνωση μετά την Covid-19 εποχή είναι επιτακτική ανάγκη. Θεωρούμε ότι θα αποτελέσει εφαλτήριο για ουσιαστική εμπορική τόνωση της φωτογραφικής αγοράς, Σίγουρα η εμπειρία των διοργανωτών αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της έκθεσης και ελπίζουμε η συμβολή της στην επίτευξη της προβολής και της προώθησης των εμπορικών σημάτων των εκθετών να είναι ουσιαστική και επιτυχής.

• Ποια προϊόντα θα προβάλετε περισσότερο στο περίπτερό σας;
Ο καιρός που οι εκθέτες παρουσίαζαν απλά ένα όμορφο εξώφυλλο έχει παρέλθει. Ο επαγγελματίας φωτογράφος ψάχνει πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει. Στην έκθεση η Qualia θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις με δημιουργική διάθεση, φρέσκια αντίληψη και σύγχρονο σχεδιασμό. Θα δείτε νέα χρώματα ακολουθώντας πιστά την μόδα, κάτι που έλειπε από την αγορά. Η Qualia θα είναι εκεί και θα εντυπωσιάσει!

Qualia – Handcrafted Storytelling
Παπακυριαζή 20, Περιστέρι 121 33
Τ: 210 5723577 | E: [email protected] | W: e-qualia.gr