Η Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης ιδρύθηκε τον Μάιο του 2011 από μια παρέα ανθρώπων που αγαπούν την φωτογραφία και που είχαν παρακολουθήσει δύο κύκλους σεμιναρίων υπό την αιγίδα του Δήμου. Σε αυτόν τον πυρήνα προστέθηκαν σταδιακά και άλλοι με παρόμοια ενδιαφέροντα. Στόχος της Φωτογραφικής Λέσχης είναι να φέρνει κοντά ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας εποικοδομητικά τις γνώσεις τους και υποστηρίζοντας την καλλιτεχνική τους πορεία και αναζήτηση μέσα από μαθήματα, διαλέξεις, σεμινάρια, φωτογραφικές εκθέσεις φωτογραφικές εξορμήσεις κ.α.

Από τον Οκτώβριο του 2011 στεγαζόμαστε σε κτήριο που μας παραχώρησε ο Δήμος της πόλης μας στο ‘Αλσος Καλαβρύτων και στις δραστηριότητες μας μετέχουν γύρω στα 100 μέλη.

Έκτοτε διοργανώνουμε ή συνδιοργανώνουμε εκθέσεις και διαγωνισμούς φωτογραφίας, ενώ κάθε εβδομάδα πραγματοποιούμε σεμινάρια αρχαρίων αλλά και συναντήσεις, στις οποίες γίνονται προβολές φωτογραφιών, συζητήσεις, θεματικές παρουσιάσεις και λοιπές δραστηριότητες. Οι συναντήσεις αυτές είναι ανοικτές και θα ήταν χαρά μας να δούμε και νέα άτομα να συμμετέχουν και μάλιστα όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στη Λέσχη.

Μπορείτε να μας γνωρίσετε καλύτερα στην ιστοσελίδα μας www.fotolesxi.com.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της σελίδας μας στο facebook (Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης), είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης fotolesxi@outlook.com.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα!