«Καλλιτεχνική Φωτογραφία»

Πρόσκληση συμμετοχής σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Ζάππειο.

Η Photovision Art έχει ως σκοπό ύπαρξης, φιλοδοξία και περιεχόμενο, την ανάδειξη, προβολή και προώθηση της τέχνης της φωτογραφίας. Συμμετέχουν φωτογράφοι που μέσα από την καλλιτεχνική τους δημιουργία διατυπώνουν ιδέες, μηνύματα και μεταφέρουν συναισθήματα. Έτσι την πρώτη θέση στη Photovision Art κατέχει η δημιουργικότητα στην έκφραση και η αναζήτηση της πρωτοτυπίας, της αισθητικής αρτιότητας και της μοναδικότητας των ιδεών. Η Photovision Art πιστεύει στην πολυφωνία και αγκαλιάζει όλα τα καλλιτεχνικά ρεύματα και τα φωτογραφικά αντικείμενα, αρκεί να διαπνέονται από αγάπη για το μέσο και από το πνεύμα της αναζήτησης. Γι’ αυτό και στην πρώτη διοργάνωση απευθύνεται με την ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής στην ευρύτερη καλλιτεχνική κοινότητα με στόχο τη μέγιστη αντιπροσωπευτικότητα και επικοινωνία με το ευρύτερο φιλότεχνο κοινό.
Με το θετικό προηγούμενο των πετυχημένων εκθέσεων από το 1995, την οργανωτική εμπειρία και το γενικότερο ενδιαφέρον για προώθηση και προβολή της φωτογραφικής δημιουργικότητας, η Photovision ART έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό σε event με υψηλή προβολή και αναγνωρισιμότητα και να δώσει βήμα επικοινωνίας των φωτογράφων με το φιλότεχνο κοινό.

Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση σε φωτογραφικά σωματεία, ενώσεις, λέσχες, ομάδες και μεμονωμένους δημιουργούς να λάβουν μέρος στο νέο project που θα υλοποιηθεί στη διάρκεια της PHOTOVISION ART 11-13 Οκτωβρίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο, τον πιο έγκυρο και προβεβλημένο χώρο του είδους στην χώρα μας. Η πρόσκληση αφορά οργανωμένους φορείς φωτογραφικά σωματεία, ενώσεις, ομάδες και μεμονωμένους φωτογράφους, έχει τίτλο Καλλιτεχνική Φωτογραφία και φιλοδοξεί να ενώσει τις δυνάμεις του χώρου και να αποτελέσει θετικό προηγούμενο και δυνητικά ένα νέο θεσμό με ευρύτερη ακτινοβολία.

Για όποια επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργάνωση στο 2108541400 ή στο [email protected] για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Διαδικασία συμμετοχής: Η αίτηση κατατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα www.photo.gr μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2024

Η επιλογή των φωτογραφιών, η εκτύπωση, η ανάρτηση και η περισυλλογή των έργων μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης θα γίνει με τη φροντίδα και την ευθύνη των ομάδων και προσώπων που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Open_Call_Photovision_Art