ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ, ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Από 5 έως 7 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, η μεγαλύτερη έκθεση για την τεχνολογία και το imaging της χώρας μας, αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο καταξιωμένων εκθέσεων: της IMAGE+TECH και της PHOTOVISION.

Η νέα, μεγάλη καινοτόμος έκθεση θα γίνει το επίκεντρο των νέων τεχνολογιών και της οπτικής επικοινωνίας και θα είναι το ορόσημο στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

Στόχος της έκθεσης είναι να προάγει και να προβάλει τις νέες τεχνολογίες και την οπτική επικοινωνία που έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας έχοντας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της. Μέσα από την PHOTOVISION & IMAGE+TECH 2019, θα δοθεί η ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν στο εμπορικό αλλά και καταναλωτικό κοινό όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη νέα ψηφιακή εποχή. Η οργανωτική ομάδα, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις του τομέα, προτείνει ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα παραγωγής αλλά και κατανάλωσης. Η έκθεση προσδοκά να φιλοξενήσει και φέτος περισσότερα από 180 brands της τεχνολογίας και του imaging ενώ η διοργάνωση ακολουθεί διεθνή πρότυπα όπως οι εκθέσεις: IFA, IBC, Photokina, CES, CeBIT και MWC. Αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες, επαγγελματίες και ιδιώτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα πάντα γύρω από τις νέες τάσεις στον κόσμο της τεχνολογίας και του imaging.

Με εκτίμηση,

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ | BE-BEST