“Η Πόλη μου!” στη Photovision & Image+Tech 2019.

Πρόσκληση συμμετοχής σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας.

H PHOTOVISION, από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, έχει αναλάβει διπλό ρόλο: είναι ταυτόχρονα εμπορική και τεχνολογική έκθεση και συνάμα σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν τη φωτογραφία. Φέτος, στην επικείμενη νέα διοργάνωση σε συνεργασία πλέον με την Image+Tech, προχωράμε για δεύτερη φορά στην πρωτοβουλία της παρουσίασης μιας μεγάλης, ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με θέμα: “H Πόλη μου!”

Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση σε λέσχες φωτογραφίας, ομάδες, σωματεία και φωτογράφους να λάβουν μέρος στο νέο project που θα υλοποιηθεί στη διάρκεια της PHOTOVISION & IMAGE+TECH 2019. Η πρόσκληση για συμμετοχή στο θέμα “Η Πόλη Μου!” αφορά τόσο οργανωμένους φορείς όπως ομάδες φωτογραφίας, λέσχες επαγγελματιών. ερασιτεχνών φωτογράφων όσο και μεμονωμένους φωτογράφους με ατομικές εκθέσεις.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή πατήστε εδώ για να δείτε τους όρους συμμετοχής και τις λεπτομέρειες. Συμμετοχές μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019.

Όσοι φωτογράφοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν ατομική έκθεση εκτός του θέματος ” Η πόλη μου” παρακαλούμε να στέλνουν πρώτα δείγμα του project (φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης) στο [email protected]  για έγκριση και μετά να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Η επιλογή των φωτογραφιών, η εκτύπωση, η ανάρτηση και η περισυλλογή των έργων με την ολοκλήρωση της έκθεσης θα γίνει με τη φροντίδα και την ευθύνη των ομάδων που θα συμμετέχουν στην έκθεση.
Για όσες ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Δώρα Λαβαζού  [email protected] |  210 36 47 088.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα εδώ