Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο! 

Η 15η PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo, που θα πραγματοποιηθεί 5 – 7 Απριλίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (Tae Kwon Do), συνδιοργανώνεται από το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και την εταιρεία Be-Best ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Η μεγάλη έκθεση του Imaging και φέτος θα φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου, οι οποίες θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και καινοτομίες στην φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση αλλά και σε όλο το φάσμα των οπτικοακουστικών μέσων και των εφαρμογών τους. Η έκθεση αναμένεται να προσδιορίζει τις μελλοντικές κατευθύνσεις του κλάδου της οπτικής επικοινωνίας, καθώς θα αποτυπώνει πλήρως τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες του Imaging, θα βρουν λύσεις για να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις και τον εξοπλισμό τους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους με νέες καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες που τους προσφέρονται. Παράλληλα όλοι οι ερασιτέχνες φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα βρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να εξελίξουν την τέχνη τους αλλά και μέσα από ένα πλήθος φωτογραφικών εκθέσεων να ανοίξουν τους οπτικούς τους ορίζοντες.

Στην φετινή διοργάνωση έχει σχεδιαστεί και θα πραγματοποιηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων διεθνών προδιαγραφών με τη συμμετοχή σπουδαίων ξένων και Ελλήνων δημιουργών, οι οποίοι θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να μυηθεί σε έναν διαδραστικό κόσμο με επίκεντρο την φωτογραφία, το βίντεο και την εκτύπωση, σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές τους.

Η IMAGE+TECH Expo & PHOTOVISION 2024 συνδιοργανώνεται από την εταιρεία BE BEST & το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Παράλληλες δράσεις:

• Ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια
• Παρουσιάσεις και case studies
• Workshops εκμάθησης νέων τεχνικών
• Εκθέσεις φωτογραφίας
• Διαγωνισμοί
• Shows & Happenings

Για εκθέτες
Για επισκέπτες