Καλώς ήρθατε στην Πρώτη Διεθνή Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας

Η PHOTOVISION ART 2024 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2024 στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, στον πλέον προβεβλημένο και αναγνωρίσιμο εκθεσιακό χώρο της Αθήνας με την οργανωτική φροντίδα και επιμέλεια του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος.

Είναι μεγάλη μας χαρά να σας καλωσορίσουμε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας με πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο! Η έκθεση «PHOTOVISION ART 2024 | 11-13 Οκτωβρίου» σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το έργο σύγχρονων καλλιτεχνών φωτογράφων και να εξερευνήσετε την εμπνευσμένη φωτογραφική δημιουργικότητά τους.

Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες πίσω από τα έργα και να θαυμάσετε συγκεντρωμένες σε ένα αντιπροσωπευτικό πανόραμα σύγχρονες εκφάνσεις των φωτογραφικών τάσεων όπως έχουν αποτυπωθεί με τον φακό Ελλήνων και ξένων φωτογράφων από δεκάδες χώρες της Υφηλίου!

Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα εκτεθεί μία μεγάλη και αντιπροσωπευτική επιλογή (short list), από τις διακριθείσες φωτογραφίες από τα Great Photo Awards, καθώς και φωτογραφίες που έχουν συμμετάσχει στην δημοφιλή στήλη Gallery των Αναγνωστών στο περιοδικό ΦΩΤΟγράφος τα τελευταία χρόνια, αλλά και πλήθος φωτογράφων και φωτογραφικών ομάδων που θα μοιραστούν τις δημιουργίες τους και θα συμμετάσχουν σε αυτήν την μεγάλη γιορτή της φωτογραφικής τέχνης.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι χορηγοί της εκδήλωσης θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη της φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα έχετε ακόμη την δυνατότητα να επιλέξετε επιμορφωτικά σεμινάρια από ένα πλούσιο πρόγραμμα. Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του ΖΑΠΠΕΙΟΥ με εισηγητές διακεκριμένους επαγγελματίες φωτογράφους, curators μουσείων, καθηγητές φωτογραφίας και βίντεο, ειδικούς στο digital marketing κ.α

Σε κομβικό σημείο της PHOTOVISION ART, υπάρχει πρόβλεψη για την δημιουργία φωτογραφικού stage για live φωτογραφίσεις με πρόγραμμα επικεντρωμένο σε λήψεις βασισμένες σε απλές και εύκολα υλοποιήσιμες ιδέες.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην έκθεση και να ενταχθείτε στον ανοιχτό διάλογο για την τέχνη της φωτογραφικής εικόνας στη σύγχρονη εποχή. Ελάτε να μοιραστούμε το πάθος μας για τη φωτογραφία και να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία δημιουργικότητας στον κόσμο της εικόνας!

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η PHOTOVISION ART 2024, διοργανώνεται από το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος.

Για εκθέτες
Για επισκέπτες