“Πορτραίτο!” Photovision 2022 | The day after…

Πρόσκληση συμμετοχής σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας.

Παράταση έως & 20 Μαρτίου

H PHOTOVISION, από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, έχει αναλάβει διπλό ρόλο: Eίναι ταυτόχρονα εμπορική / τεχνολογική έκθεση και συνάμα σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν τη φωτογραφία. Φέτος, φτάνοντας αισίως τη δέκατη τέταρτη διοργάνωση, προχωράμε για τρίτη φορά στην πρωτοβουλία της παρουσίασης μιας μεγάλης, ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, αυτή τη φορά με γενικό θέμα: “Πορτραίτο!”

Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση σε λέσχες φωτογραφίας, ομάδες και σωματεία να λάβουν μέρος στο νέο project που θα υλοποιηθεί στη διάρκεια της 14ης PHOTOVISION 2022. Η πρόσκληση αφορά οργανωμένους φορείς όπως ομάδες φωτογραφίας, λέσχες επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων ακόμα και μεμονωμένους φωτογράφους.

Όσες ομάδες ή φωτογράφοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν έκθεση με διαφορετικό θέμα παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση στο 2108541400 ή στο [email protected] για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Διαδικασία συμμετοχής: Η αίτηση κατατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα www.photo.gr/product/portrait_photovision_2022/ μέχρι τις 20 Μαρτίου 2022 κατόπιν ολιγοήμερης παράτασης που δώθηκε..

Η επιλογή των φωτογραφιών, η εκτύπωση, η ανάρτηση και η περισυλλογή των έργων μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης θα γίνει με τη φροντίδα και την ευθύνη των ομάδων και προσώπων που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Για όσες ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Δώρα Λαβαζού  [email protected] |  210 36 47 088, για την επιμέλεια της έκθεσής τους απ’ την προετοιμασία έως την ολοκλήρωση της έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα εδώ