«Φωτογραφία δρόμου!»

Πρόσκληση συμμετοχής σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας.

H PHOTOVISION, από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, έχει αναλάβει διπλό ρόλο: είναι ταυτόχρονα εμπορική και τεχνολογική έκθεση και συνάμα σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν τη φωτογραφία. Φέτος, φτάνοντας αισίως τη 15η διοργάνωση, προχωράμε για τρίτη φορά στην πρωτοβουλία της παρουσίασης μιας μεγάλης, ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με θέμα: «Φωτογραφία Δρόμου!»

Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση σε φωτογραφικά σωματεία, ενώσεις, λέσχες, ομάδες και μεμονωμένους δημιουργούς να λάβουν μέρος στο νέο project που θα υλοποιηθεί στη διάρκεια της 15ης PHOTOVISION & IMAGE+TECH Expo 2024, 5 με 7 Απριλίου. Η πρόσκληση αφορά οργανωμένους φορείς φωτογραφικά σωματεία, ενώσεις, ομάδες και μεμονωμένους φωτογράφους.

Όσες ομάδες ή φωτογράφοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν έκθεση με διαφορετικό θέμα παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση στο 2108541400 ή στο [email protected] για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Διαδικασία συμμετοχής: Η αίτηση κατατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα www.photo.gr/product/street-photography_image_tech-photovision_2024/ μέχρι τις 10 Μαρτίου 2024

Η επιλογή των φωτογραφιών, η εκτύπωση, η ανάρτηση και η περισυλλογή των έργων μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης θα γίνει με τη φροντίδα και την ευθύνη των ομάδων και προσώπων που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Για όσες ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Δώρα Λαβαζού  [email protected] |  210 36 47 088, για την επιμέλεια της έκθεσής τους απ’ την προετοιμασία έως την ολοκλήρωση της έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα εδώ