ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ | Ελεύθερη είσοδος με προεγγραφή

Η φωτογραφία στην πορεία της, ξεφεύγοντας από την απλή αναπαραστατική διάσταση, αναδείχθηκε ως μέσον καλλιτεχνικής έκφρασης και αναζήτησης. Η όσμωση με τα ρεύματα που επηρέασαν τη ζωγραφική αλλά και οι αυτοδύναμες, καθαρώς φωτογραφικές, τάσεις έδωσαν το στίγμα της εξέλιξης μέσα σε ένα συναρπαστικό γίγνεσθαι κατά τον 20 αιώνα κυρίως. Ακαδημαϊσμός, Πικτοριαλισμός, Νατουραλισμός, Σουρρεαλισμός, Photo-Secession, Καθαρή Φωτογραφία (Γκρουπ f64), Φωτομοντάζ/Κολάζ, Νέα Οπτική, Ουμανιστική Φωτογραφία.

TA SEMINARIA TOY PHOTOGRAFOY_@PhotoVision 2022_Â.inddΕισηγητές:

Κωστής Αντωνιάδης Φωτογράφος, καθηγητής & επιμελητής φωτογραφικών θεμάτων,
εκθέσεων & εκδόσεων
Ιωάννα Βασδέκη Eπιμελήτρια εκθέσεων, θεωρητικός & φωτογράφος, συντάκτης του περ. ΦΩΤΟγράφος
Πάνος Κασίμης Φωτογράφος, καθηγητής φωτογραφίας
Νίκος Ρόκος Φωτογράφος
Εύη Σαμπανίκου Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου
Γιάννης Σκοπετέας Aναπληρωτής καθηγητής σκηνοθεσίας & σεναριογραφίας Πανεπιστημίου, διδάκτωρ στη φωτογραφία κινηματογράφου

Ημέρα: Κυριακή, 10 Απριλίου 2022
Διάρκεια: 19:00 -21:00
Χώρος διεξαγωγής: ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (Δ), PHOTOVISION κλειστό Παλαιού Φαλήρου

Η είσοδος ήταν Ελεύθερη με προεγγραφή.
Η ανταπόκρισή σας ήταν ενθουσιώδης. Με τιις προεγγραφές σας μέχρι στιγμής, ήδη συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις στην αίθουσα στην οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Photovision 2022 η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τη Φωτογραφία και Αισθητική: Καλλιτεχνικά ρεύματα και τάσεις . Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε από 8 ως 10 Απριλίου στη μεγάλη γιορτή του κόσμου της εικόνας. Παρ όλα αυτά, αν επισκεφθείτε την Photovision, την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης, μείνετε μαζί μας για την περίπτωση που ακυρωθούν κάποιες θέσεις και προκύψει διαθεσιμότητα λίγο πριν την έναρξη.