Ο λόγος στους εκθέτες | Ο Βασίλης Κουμπιάς – μας μιλάει για την παρουσία της  Vk albums στη φετινή διοργάνωση

Περίπτερο: G5

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την κατασκευή χειροποίητων ψηφιακών άλμπουμ σε ιδιόκτητο χώρο τον Σεπτέμβριο του 2012. Λόγω της απήχησης που είχαμε και της αύξησης του αριθμού των πελατών και του κύκλου εργασιών, μετακομίσαμε στον σημερινό, αρκετά μεγαλύτερο χώρο στο Περιστέρι όπου έχουμε τη δυνατότητα καθετοποίησης της παραγωγής: Από την επεξεργασία και σελιδοποίηση, ως την εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί και τη δημιουργία του άλμπουμ, πάντα σε συνεργασία με τον επαγγελματία φωτογράφο. Το τελικό προϊόν που θα πάρει ο καταναλωτής διαμορφώνεται με βάση τα υλικά που προτείνουμε εμείς, τις επιλογές του φωτογράφου και τις επιθυμίες του τελικού καταναλωτή.

• Ποια είναι η κατάσταση στην αγορά του ψηφιακού άλμπουμ στη χώρα μας σήμερα;
Υπάρχει ζήτηση στο άλμπουμ και πάντα θα υπάρχει, καθώς απεικονίζει και αποτυπώνει στιγμές προσωπικές οι οποίες μένουν ενθύμιο, παρόλο που αποτελεί είδος πολυτελείας. Δε θεωρώ ότι θα φτάσει ποτέ στο σημείο να μην προωθείται ως υπηρεσία από τον φωτογράφο στον τελικό καταναλωτή.IMG_8776

• Πιστεύετε ότι απαιτούνται νέες πολιτικές marketing για να βελτιώσουν τις πωλήσεις;
Επενδύοντας στο εξώφυλλο σίγουρα έχουμε αποτελέσματα, καθώς η πρώτη εικόνα που βλέπουμε είναι εκείνη του εξωφύλλου. Επομένως, ”επενδύω στο εξώφυλλο” σημαίνει ότι το διαμορφώνω έτσι όπως θα μου ζητηθεί και το κατασκευάζω με διαλεγμένα και ποιοτικά υλικά. Πρόκειται για τη συσκευασία ενός προϊόντος. Το περιτύλιγμα είναι το εξώφυλλο και στην περίπτωση που είναι προσεγμένο και όμορφο προσελκύει τον ενδιαφερόμενο για το προϊόν. Στοχεύουμε εν κατακλείδι στην ποιότητα των υλικών και δίνουμε ιδιαίτερη βάση σε αυτά και όπως είπαμε στο εξώφυλλο. Είναι ένας τρόπος να ενισχυθεί η ζήτηση και να βελτιωθούν οι πωλήσεις. Ειδικά με τα ιδιαίτερα υλικά που δουλεύω, όπως το φωτογραφικό χαρτί της Fujifilm και το ενδόφυλλο όπου χρησιμοποιώ PVC, αντί για χάρτινο υλικό. Σαν υλικό έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, δεν επηρεάζεται από υγρασίες και παραμένει αναλλοίωτο. Επιπλέον το βάρος του με το συγκεκριμένο υλικό μεταμορφώνει το τελικό προϊόν σε κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο, εκτός των συνηθισμένων έως τώρα.

• Πιέζεται η ζήτηση από χαμηλού κόστους επιλογές;
Πιέζεται η ζήτηση, αλλά αυτό ταυτόχρονα σημαίνει και την αλλαγή ποιότητας των υλικών. Επιπλέον σημαίνει ότι κάποιες δυνατότητες θα περιοριστούν και δεν θα υπάρξει το αναμενόμενο -ποιοτικό και αισθητικό- αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο και χρησιμοποιώ υλικά όπως το PVC όπως προανέφερα για να προσφέρω προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο, παραμένουν αναλλοίωτα και τέλος υπάρχει καλή σχέση τιμής και αποτελέσματος.20210401_195735 (1)

• Ποια είναι τα άλλα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό;
Ένα ιδιαίτερο προϊόν που λάνσαρα πανελλαδικά πρώτος είναι και η προσθήκη οθόνης IPS με πολύ καλό ήχο και ανάλυση 4Κ ως προσθήκη στα ψηφιακά άλμπουμ, που τελειοποίησε και το εξώφυλλο των άλμπουμ. Μου έδωσε προβάδισμα καθώς η τεχνολογία προχωράει και πρέπει να είμαστε επιχειρησιακά ”Up to date”. Σε αυτή την οθόνη αποτυπώνονται και αναδεικνύονται τα highlights των ιδιαίτερων στιγμών των εκάστοτε μυστηρίων. Τέλος μπορώ να δημιουργήσω ό,τι μου ζητηθεί στο εξώφυλλο, με άλλα λόγια κάνω custom made.

• Τι θα δείξετε στη Photovision;
Θα έχω στο περίπτερό μου άλμπουμ με οθόνες IPS, δείγματα custom made άλμπουμ κατασκευασμένα με υλικά ανθεκτικά σε καιρικές συνθήκες και αντοχή στο χρόνο. Οι επισκέπτες στο περίπτερό μας θα διαπιστώσουν και από κοντά την ιδιαιτερότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας.