Η εταιρία “Gatsias Art” είναι μία 100% ελληνική επιχείρηση με έδρα την Πάργα, η οποία παράγει και διαθέτει σε όλη την Ελλάδα δημιουργίες της με αντικείμενο τη διακόσμηση και έμφαση το τουριστικό προϊόν σε ποικιλία αντικειμένων και διαστάσεων.

Η “Gatsias Art” ιδρύθηκε το 1990 από τον Μιχαήλ Γκάτζια με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινης κορνίζας σε διάφορα χρώματα, σχέδια και διαστάσεις. Σταδιακά η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίστηκε με πασπαρτού σε διάφορα χρώματα και σχέδια, με τζαμάκια clips, αυτοκόλλητα χαρτόνια και πολλά άλλα υλικά.
Με τη συμμετοχή της γραφίστριας Στεφανί Γκάτζια στην οικογενειακή επιχείρηση, νέα προϊόντα με έμφαση στο τουριστικό προϊόν ολοκληρώνουν τη συλλογή της “Gatsias Art”. Η θεματική ανανέωση των προϊόντων μας είναι συνεχής, ενώ η εξυπηρέτηση των πελατών μας άμεση (αυθημερόν).

Στην “Gatsias Art” θα βρείτε 
Ψηφιακές εκτυπώσεις fine art σε διάφορα υλικά
Μαγνητάκια πασπαρτού, μαγνητάκια σε αφρώδες υλικό με αριθμό ευρεσιτεχνίας
Ακουαρέλες, καρτ ποστάλ, αφίσες και αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία τουριστικών θεμάτων απ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδος με έμφαση στην αθηναϊκή τοπιογραφία, όπως αποτυπώθηκε από Έλληνες και ξένους ζωγράφους. Η εταιρεία μας έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανατύπωσης (εκτύπωσης) και προώθησης των θεμάτων αυτών σε διάφορες διαστάσεις.

Επαρχ. Οδού Καναλακίου Πάργας θέση Λουρί TK:48062
2684 029 628 – 6944 455 102

[email protected]

https://gatsiasart.gr/

Gatzias_