H ΤΒΙ Bank στη PhotoVision 2022

Η TBI Bank είναι μια «Challenger» Τράπεζα και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με όχημα την τεχνολογία εξειδικεύται στην παροχή χρηματοδοτικών λύσεων και εναλλακτικών πληρωμών BNPL (Buy now, Pay later) σε πελάτες ιδιώτες μέσω συνεργαζόμενων εμπορικών επιχειρήσεων (B2B2C)

Κάνουμε το shopping πιο εύκολο και προσιτό για τους καταναλωτές. Τα εναλλακτικά πλάνα πληρωμών βοηθούν την επιχείρηση να αυξήσει τις πωλήσεις της και διευκολύνει τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα.

Απόδειξη της επιτυχίας του μοντέλου μας, αποτελούν οι 13.000 έμποροι κι οι 2.000.000 πελάτες που έχουν υιοθετήσει τις λύσεις πληρωμών μας. Oι χρηματοδοτικές μας λύσεις προσαρμόζονται σε κάθε κανάλι, είτε online είτε στο κατάστημα είτε σε οποιονδήποτε άλλο υβριδικό συνδυασμό.

Στόχος μας είναι να φέρουμε την απλότητα στις τραπεζικές συναλλαγές, δίνοντας έμφαση στους πελάτες που δεν εξυπηρετούνται επαρκώς από τις παραδοσιακές τράπεζες, καθώς επίσης και εκείνους που θέλουν μια ψηφιακή σχέση με την τράπεζά τους.

Προσφέρουμε ευέλικτα πλάνα πληρωμών από 200€ έως 10.000€ με διάρκεια εξόφλησης έως 60 μήνες.

Δείτε τα προιόντα μας στην ιστοσελίδα www.tbibank.gr

Email:

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: [email protected]

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: [email protected]

Ωρες εργασίας:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

08:00 – 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

10:00 – 18:00

Διεύθυνση:

Λεωφ. Κηφισίας 196, Χαλάνδρι 152 31, Ελλάδα Τηλέφωνο: 2103009990

https://tbibank.gr/

 

 

Social Media:

https://www.facebook.com/tbibank.gr

https://www.instagram.com/tbibank.gr/

https://www.linkedin.com/company/tbibank/