Η Ariston Broadcast & Telecom Solutions A.E. ιδρύθηκε το 2005, από μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία στο Ραδιοτηλεοπτικό και οπτικοακουστικό χώρο. Στην εταιρεία μας, μετά από 17 χρόνια αξιόλογης πορείας και δυναμικής παρουσίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, απασχολούνται 16 άτομα προσωπικό με πλήρη εξειδίκευση στους επιμέρους τομείς: ανάπτυξη νέων αγορών, marketing, πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη.
Από το 2020 η Ariston BTS, αντιπροσωπεύοντας ήδη στην Ελλάδα εταιρείες όπως η SONY, Blackmagic Design, Sachtler, Anton Bauer, Litepanels, Marshall, Edelkrone κ.α. και κατανοώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο, επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε Ελλάδα και Κύπρο, αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση, εισαγωγή και διανομή γνωστών και αξιόλογων εταιρειών κατασκευής φωτογραφικού εξοπλισμού όπως: Neewer, Leofoto, Wellmaking, Blackrapid, Cotton Carrier, Pixel, Tamrac, Octopus Camera κ.α.
Η Ariston BTS έχει προσαρμόσει τις διαδικασίες για όλες τις δραστηριότητές της σε πλήρη συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 9001:2015. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει τη σωστή κατανόηση των αναγκών και των προσδοκιών των συνεργατών της, με απώτερο στόχο την παροχή υψηλού επίπεδου και συνεχώς βελτιούμενης ποιότητας υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.aristonbts.grariston