Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, επί 50 χρόνια, αποτελεί τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο όμιλο στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.
Με τρία υπερσύγχρονα campus
es σε Αθήνα (Ιπποκράτους 22), Περιστέρι (Λ. Θηβών 197) και Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 465), με προηγμένο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσει ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης για κάθε καταρτιζόμενο.
Διαθέτει ειδικά μελετημένο πρόγραμμα σπουδών, που χωρίζεται σε 8 Τομείς εκπαίδευσης και προσφέρει 53 ειδικότητες, ώστε να καλύψει την ανάγκη κάθε υποψήφιου σπουδαστή, παρέχοντας την πιο ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία!

Η Σχολή Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει καταφέρει σήμερα να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο σπουδών φωτογραφίας στην πρωτεύουσα. Στόχος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι να εξελίξει τις δεξιότητες και την τεχνική των σπουδαστών, σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς, ώστε να είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις πλέον υψηλές απαιτήσεις στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον της εικόνας.

Η Σχολή Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, Studios Φωτογραφίας, Dark Room και Light Box για τα φωτογραφικά projects, αλλά και τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά προγράμματα ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε όλο το φάσμα των εφαρμογών της Φωτογραφίας (Μόδας, ΜΜΕ, καλλιτεχνική, ρεπορτάζ, διαφήμιση προϊόντων, θρησκευτικών τελετών, αρχιτεκτονική, εκδηλώσεων, κ.α.), με στόχο την πολύπλευρη και ολοκληρωμένη κατάρτισή τους. Συμμετέχουν σε πραγματικά φωτογραφικά projects, όπως φωτογραφίσεις μόδας, ομορφιάς, γαστρονομίας, τουρισμού, ομαδικές και ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας, φεστιβάλ, διαγωνισμούς, εξωτερικές φωτογραφήσεις, κάλυψη μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, fashion shows, κ.α., ενώ συνεργάζονται με ταλαντούχους σπουδαστές άλλων ειδικοτήτων (στυλίστες, make-up artists, hairstylists, διακοσμητές κ.α.), δημιουργώντας αυτόνομες ομάδες, ικανές να αναλάβουν και να καλύψουν πλήρως οποιοδήποτε φωτογραφικό project. Το πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζεται με ποικίλα workshops, επισκέψεις και σεμινάρια σχετικά με σύγχρονες φωτογραφικές τεχνικές από καταξιωμένους φωτογράφους της αγοράς.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι σπουδαστές έχουν ήδη δημιουργήσει το προσωπικό τους portfolio με το ατομικό τους logo, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένα δείγματα της δουλειάς τους από όλα τα διαφορετικά projects που έχουν πραγματοποιήσει, ώστε να προβάλλουν τις δεξιότητες τους σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα και απαιτήσεις.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 8225983

Join us: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube