H Reign Lab στη PhotoVision 2022

GROUP OF COMPANIES ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.:
Έτος ίδρυσης 2019
Το brand name “Reign Lab” ιδρύθηκε το 2019 από μια ομάδα έμπειρων ατόμων με αγάπη και αφοσίωση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που αφορούν στο φωτογράφο και στις ανάγκες του.

Υψηλής ποιότητας χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ με παραδοσιακές μεθόδους βιβλιοδεσίας, εκτύπωση σε fine art χαρτιά της εταιρίας Hahnemühle και σε Fujifilm φωτογραφικά χαρτιά, προϊόντα παρουσίασης, υπηρεσίες φινιρίσματος και σχεδίασης με μια γκάμα υλικών και καινοτόμο σχεδιασμό ικανό να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες του φωτογράφου.

www.reign-lab.com

1998
Η ιστορία μας ξεκινάει το 1998. Από εκείνη τη μέρα και μέχρι σήμερα,
το όραμά μας συνεχίζει να στοχεύει στην παραγωγή και δημιουργία καινοτόμων, διαχρονικών και ποιοτικών προϊόντων τα οποία θα αποτελέσουν οικογενειακά κειμήλια κάθε οικογένειας.
Το γεγονός αυτό αποτελεί τη δύναμη της φωτογραφίας που ταξιδεύει τις γενιές μέσα στο χρόνο.

2005
Επένδυση σε άριστης ποιότητας μηχανήματα εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας.
Το κύριο μέλημά μας απέναντι στους πελάτες μας είναι η διαφάνεια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια.

2010
Η εταιρία ολοκληρώνει τη μετακόμιση του εργαστηρίου σε νέα τοποθεσία. Αποτελεί κομβικό σημείο όπου ολοκληρώνεται η καθετοποίηση της μονάδας παραγωγής ψηφιακών άλμπουμ.

2017
Με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική τάση, προχωρήσαμε σε επέκταση της προϊοντικής γκάμας με ταυτόχρονη επένδυση σε υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.
Η συνεργασία με προμηθευτές εσωτερικού και εξωτερικού για την εύρεση των καλύτερων πρώτων υλών, ο καινοτόμος σχεδιασμός, η άμεση εξυπηρέτηση,
η ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι και θα συνεχίσει να είναι το όραμα μας για συνεχή ανάπτυξη.

2021
Η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 1100τμ.
Εξοπλίζεται με νέα μηχανήματα παραγωγής σε τεχνολογία αιχμής
επιτυγχάνοντας καθετοποιημένη παραγωγή 100% (In House).

Στόχος:
Προσοχή στη λεπτομέρεια και κύριο μέλημα η διαχρονικότητα.
Συνδυασμός του καινοτόμου σχεδιασμού με την απαράμιλλη δεξιοτεχνία και της πολυτέλειας με την ποιότητα.

Το εργαστήριο
Αποτελεί το ορόσημο της εγχώριας παραγωγής και εφευρετικότητας.
Καθώς οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία της χειροποίητης κατασκευής συνεχίζουν να έχουν μεγάλη αξία, είναι ο ίδιος ο ρόλος του εργαστηρίου ο οποίος αλλάζει. Η τεχνολογία εξελίσσεται στον υπέρτατο βαθμό και η επιθυμία για αυθεντικότητα αυξάνεται καθιστώντας τον ρόλο της χειροποίητης κατασκευής ζωτικής σημασίας για τη σύγχρονη ζωή.
Είτε παραδοσιακό είτε καινοτόμο, τέχνη ή επιστήμη, είτε παρουσιάζεται σε μια γκαλερί τέχνης είτε φυλάσσεται σε κάποιο κουτί ενός νιόπαντρου ζευγαριού,
το χειροποίητο προϊόν έχει τη δύναμη να ικανοποιεί βαθιά.
Και το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι λίγη υπομονή και εκτίμηση…

1Το Άλμπουμ και η Εκτύπωση του:
Ακολουθούμε τους κανόνες διαχείρισης χρώματος ICC, οι οποίοι έχουν επεκτείνει σημαντικά τη λειτουργικότητα και την επιλογή των χρωματικών, φασματικών και υλικών δεδομένων.

Flushmount Album
Κάθε σαλόνι τυπώνεται ως μία φωτογραφία και στη συνέχεια τοποθετείται σε ενδόφυλλο.
Αυτό παρέχει παρουσίαση υψηλής ποιότητας, ανθεκτικότητα και διαχρονικότητα.

Η παραδοσιακή φωτογραφική εκτύπωση C-print εφαρμόζεται με την ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, μέγιστη πυκνότητα για βαθύ μαύρο χρώμα και εξαιρετικό κορεσμό χρωμάτων.

Χρησιμοποιούμε φωτογραφικά χαρτιά Fuji DPII, Lustre, Glossy, Silk, Pearl (Metallic) και Fuji Velvet τύπου H.
Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης σε fine art χαρτιά Hahnemühle Photo Rag και Hahnemühle FineArt Pearl που αποδίδουν μαλακή υφή και minimal αίσθηση για εξαιρετικές εκτυπώσεις που διαθέτουν λαμπερά χρώματα, βαθύ μαύρο χρώμα, εντυπωσιακές αντιθέσεις και τέλεια αναπαραγωγή λεπτομερειών.2

Coffee Table Album
Εναλλακτικό και σύγχρονο είδος άλμπουμ με σκληρό εξώφυλλο. Η εκτύπωση είναι ψηφιακή και γίνεται απευθείας ανά σελίδα με χρήση διαφόρων τύπων χαρτιών όπως velvet, tella κλπ. Συνδυάστε μια προσιτή και πιο σύγχρονη λύση. Κατάλληλο για newborn, εγκυμοσύνη και άλλα project.

Βιβλίο ευχών
Προσφέρουμε δύο τύπους βιβλίων ευχών. Στον πρώτο, η βιβλιοδεσία είναι layflat με ψηφιακή εκτύπωση και σκληρό εξώφυλλο. Στο δεύτερο τύπο, το εξώφυλλο είναι επίσης σκληρό με μπλοκ στο εσωτερικό του για να τοποθετούνται απευθείας φωτογραφίες στιγμής δίνοντας ένα vintage στυλ στο βιβλίο ευχών σας.

Magazine
Μια εύκολη και προσιτή λύση. Η εκτύπωση είναι ψηφιακή με μαλακό εξώφυλλο.
3
Presentation
Τα χειροποίητα κουτιά παρουσίασης διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και τύπους.
Επιπρόσθετα παρέχουμε διαστάσεις κουτιών φωτογραφιών με θέση για USB 15Χ15 και 13Χ19, καθώς και κουτί για USB flash drives.
Οι τύποι των κουτιών ποικίλουν σε κουτιά δώρου, κασετίνες, ξύλινα, δερμάτινα και υφασμάτινα κουτιά, κουτιά με plexiglass
και άλλα.

Παρέχουμε την προσφορά προϊόντων USB flash drive 16GB, 32GB και 64GB σε διάφορα σχέδια και υλικά, όπου μπορείτε να τυπώσετε ή να χαράξετε στοιχεία, κάνοντας το προϊόν ένα σιωπηλό marketeer του πολύτιμου έργου σας.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στη δημιουργικότητα, στην τεχνογνωσία, στην ποικιλία των υλικών και στον αρμονικό συνδυασμό τους, όπου τελειοποιούνται με ποικίλες και πρωτοπόρες επεξεργασίες ώστε να κάνουν την κατασκευή πέρα από πολυτελή, μοναδικά διαφορετική.

Company Profile_March_2022_30_3_22-1Κατεβάστε από εδώ την παρουσίαση της εταιρείας, προιόντων και υπηρεσιών

Ψηφιακή Εκτύπωση
Αν χρειάζεστε μια μικρή ποσότητα, από ένα τεμάχιο έως μεγάλες ποσότητες επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων ή company profiles με
customized σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή που μπορεί ακόμα και να παράγεται αποκλειστικά για εσάς τότε η Reϊgn Lab και η ψηφιακή εκτύπωση είναι το κλειδί.

Μερικά από τα προϊόντα μας είναι
η εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, εταιρικών εντύπων και folder, flyer, καρτολίνες, προσκλητήρια, ημερολόγια, καταλόγους και πολλά άλλα!
Ο Σχεδιασμός και η Εφαρμογή του
Μια έμπειρη ομάδα στελεχών είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Γραφιστικές και σχεδιαστικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλα τα στάδια αναγκών μιας επιχείρησης, όπως σχεδιασμός λογότυπου, σαλονιών, προσκλητηρίων, εταιρικής ταυτότητας, επαγγελματικών καρτών, φακέλων, ετικετών, poster και πολλά άλλα.
Από τα πρώτα σκίτσα ιδεών μέχρι το στάδιο της παραγωγής, η τεχνική μας κατάρτιση περιλαμβάνει την προετοιμασία των μοντέλων για το παραγωγικό στάδιο καθώς επίσης και την προετοιμασία της πρώτη ύλης.

Μέγιστη προτεραιότητά μας είναι
να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και απαιτήσεις των πελατών μας με ακρίβεια και λεπτομέρεια ακολουθώντας μια file-to-factory διαδικασία.

Το Φινίρισμα
Μετεκτυπωτικές Υπηρεσίες
Οι δυνατότητες τελικής επεξεργασίας και τοποθέτησης βασίζονται στην τελευταία τεχνολογία και είναι ιδανικές για μικρού και μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεις.

Το έμπειρο προσωπικό εφαρμόζει τις δεξιότητές του χρησιμοποιώντας αξιόπιστες τεχνικές στην εφαρμογή, στο κόψιμο και στην τοποθέτηση.
Εάν τα γραφικά που χρειάζεστε πρέπει να κοπούν σε περίπλοκο σχήμα, ή να εφαρμοστούν και να τοποθετηθούν σε μια υπάρχουσα επιφάνεια, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

www.reign-lab.com