Στη  PHOTOVISION 2022  εκθέτουμε από την φωτογραφική δουλειά μας της περιόδου 2020-21.

Η αποτύπωση του αστικού τοπίου της Αθήνας εδώ ορίζεται από έναν απόλυτα προσωπικό  τρόπο θέασης του αστικού περιβάλλοντος, αναδεικνύοντας την εκφραστική διάσταση της φωτογραφικής διεργασίας, πέραν της  αναπαραστατικής. Η αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων της πόλης που ζούμε και η μεταμόρφωση σε φωτογραφικό έργο αντικατοπτρίζει τη σχέση των φωτογράφων μας με το αστικό χώρο και χρόνο.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ

Μια πόλη  που στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε αν μας αρέσει, γεμάτη αντιθέσεις και  υπερβολές,  μια σκηνή όπου  το πολιτιστικό ίχνος ανταγωνίζεται τις αστικές θλίψεις και τη μακραίωνη ιστορία της. Επιμέλεια έκθεσης : Χρήστος Κανάκης

Τα έργα παρουσιάζονται σε εκτυπώσεις  μεγάλων διαστάσεων και σε οθόνες προβολής σε ψηφιακή μορφή slideshow, με εικόνα & ήχο.

Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub / ΝΚΚ
Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub / ΝΚΚ  είναι μια πολυπληθής, μη κερδοσκοπική Λέσχη που οργανώθηκε και δραστηριοποιείται υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη  από το 2006. Η Λέσχη είναι ένα ανοιχτό club, που έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φίλους της φωτογραφίας να μάθουν την Τέχνη και την Τεχνική της Φωτογραφίας και συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα που μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό τη βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων. Τα μέλη της Λέσχης  συνθέτουν ένα  ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας φωτογράφων, που προσεγγίζει με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό, τη φωτογραφία.
Στα 16 χρόνια η Λέσχη μας έχει διοργανώσει πολλές εκθέσεις των μελών της και  έχουμε παρουσιάσει τη δουλειά μας μέσω φωτογραφικών φορέων σε εκθέσεις και meetings.  Ταξιδέψαμε στην Ελλάδα και το  Εξωτερικό, προσφέροντας όμορφες στιγμές με την καλύτερη φωτογραφική παρέα, και τέλος έχουμε μάθει στα μέλη μας, να να αξιοποιούν δημιουργικά το φως, με όποιο φωτογραφικό μέσο έχουν στη διάθεσή τους μέσω των σεμιναρίων και workshops.
Η εκπαίδευση υλοποιείται χωρίς διακοπή όλα αυτά τα χρόνια στην έδρα μας, με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή και δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικές ομάδες εργασίας-γνωστικού επιπέδου,  παρέχοντας πρόσβαση στη φωτογραφική γνώση.
Εκπληρώνουμε με αυτό τον τρόπο το στόχο μας : να διαδώσουμε  την τέχνη και την τεχνική της Φωτογραφίας, στο ευρύ κοινό.
Οι συναντήσεις και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο κτίριο του Καστρίτσειου Μουσείου Πολιτισμού Κωνσταντινούπολης & Μικράς Ασίας, στην Φιλοθέη,  Λεωφ. Καποδιστρίου 17.
Facebook :
ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών | Facebook
&
Art Photo Club
Web :
https://artphotographyclub.wordpress.com/
Η επικοινωνία με την Λέσχη μας συνήθως γίνεται μέσω
e-mail : [email protected],
Τηλέφωνο : 6944584670
ArtPhotoClub