Η Χρήστος Δήσιος Α.Ε στην PHOTOVISION!

Ο ιδρυτής της Χρήστος Δήσιος του Γεωργίου δραστηριοποιείται στο χώρο των μπαταριών από το 1973.

isoΗ εταιρεία Χρήστος Δήσιος Α.Ε με διακριτικό τίτλο «batterypack», ιδρύθηκε το 1991 με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και διανομή μπαταριών-φορτιστών-φακών-τροφοδοτικών και αξεσουάρ στην Ελληνική αγορά προσφέροντας την εξυπηρέτηση προς επαγγελματίες-καταστήματα-service κάθε είδους φορητών ηλεκτρονικών συσκευών. Παράλληλα με την Battery Pack Professional (B.P.P) ανακατασκευάζει τα παλαιά batterypack που “τελείωσαν” και οι συσκευές τους “δεν παίρνουν μπροστά”. Είναι κάτοχος iso9001:2015

H εταιρεία αντιπροσοπεύει τους πιο κάτω οίκους:
Disios_logos

  1. Patona: Η PATONA είναι ο νούμερο 1 προμηθευτής μπαταριών στην Ευρώπη. Ανάπτυξη προϊόντων, παραγωγή, διανομή, χαμηλές τιμές ακόμη και για μικρότερες ποσότητες, μέγιστη διαθεσιμότητα, . ποιότητα, πιστοποίηση , μπαταρίες με στοιχεία Panasonic, LG, Samsung κ.λπ είναι τα χαρακτηριστικά των προϊόντων Patona. Mπαταρίες για κάμερες , βιντεοκάμερες, laptops , κινητά τηλέφωνα, videogames, κονσόλες, GPS, VHF, εργαλεία ( δραπανοκατσάβιδα , εργαλεία κήπου ) , μοντελισμού , φορτιστές laptops, φορτιστές κάμερας, e-scooter, robot σκούπες, αποστειρωτές και πολλά άλλα. Όλα τα είδη είναι πιστοποιημένα για ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά και υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.
  2. Berenstargh: Η Berenstargh ανήκει στον όμιλο της Patona. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, τεχνογνωσίας, καινοτομίας και προηγμένης σύγχρονης τεχνολογίας. Σήμερα, αποτελεί το νούμερο 1, στη χονδρική πώληση μπαταριών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, Πανευρωπαϊκά.
  3. Renata: Η Eλβετική Renata SA είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στις μπαταρίες λιθίου κομβιόσχημες. Είναι θυγατρική της Swatch Group Ltd στη Biel, ιδρύθηκε το 1952 ως κατασκευαστής εξαρτημάτων για μηχανικά ρολόγια και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, η εταιρεία έγινε κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής μπαταριών για ρολόγια και σε πολλούς τομείς ηλεκτρονικών προϊόντων (ιατρική τεχνολογία, RFID, έλεγχος ραδιοφώνου, μέτρηση και πολλά άλλα). Η Renata SA αναπτύσσει και παράγει, πρωτοποριακές, φιλικές προς το περιβάλλον και υψηλής ποιότητας λύσεις για ρολόγια χειρός και βιομηχανικές εφαρμογές
  4. Ansmann: Η ANSMANN ιδρύθηκε το 1991 στη Γερμανία κατασκευάζοντας και διανέμοντας μπαταρίες . Σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στη Ευρώπη με μια ευρεία γκάμα μπαταριών καθημερινής χρήσης , επαναφορτιζόμενες μπαταρίες , φορτιστές , τροφοδοτικά , αντάπτορες , φακούς ειδικών χρήσεων , USD/DATA καλώδια , καλώδια φόρτισης , powerbanks και παιδικά φώτα δωματίου. Με τις πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής , την τεχνογνωσία , τους ελέγχους ποιότητας και τις πολλές βραβεύσεις για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της , υπόσχεται να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες για ενέργεια
  5. Powersonic: Η PowerSonic με εμπειρία 50 ετών παρέχει μία πρωτοποριακή γκάμα μπαταριών και συσκευών. Οι σειρές των προϊόντων αναβαθμίζονται συνεχώς για χρήση σε νέες εφαρμογές. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου είναι κατάλληλες για συστήματα συναγερμού, πυρανίχνευσης, UPS, αναπηρικά αμαξίδια, υδραυλικούς ανελκυστήρες Οι μπαταρίες Λιθίου ( LiFePO4) είναι κατάλληλες για ιατρικό εξοπλισμό, κέντρα δεδομένων, βιομηχανικες εφαρμογές και πολλές άλλες χρήσεις Ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις μπαταριών PS, PS VDS, PG, PSL αλλά και άλλους τύπους μπαταριών μολύβδου, για τις υψηλής τεχνολογίας γεννήτριες, τις νέες σειρές UPS καθώς και τους φορτιστές μολύβδου.
  6. Vinnic: Η Vinnic επί 40 χρόνια ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις …και για τις συσκευές του αύριο! Οι ηλεκτρονικές συσκευές νέας τεχνολογίας με πιο μικρές διαστάσεις, απαιτούν ασφαλείς και έξυπνες μπαταρίες, με νέα οικολογικά χημικά συστήματα, μεγαλύτερης χωρητικότητας, για πιο μεγάλη διάρκεια λειτουργίας. Η Vinnic επενδύοντας συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη προσφέρει άριστη απόδοση, ελκυστικό design και την καλύτερη σχέση τιμής- ποιότητας για αλκαλικές μπαταρίες , μπαταρίες τηλεχειριστηρίων λιθίου , ρολογιών , απλές ενισχυμένες ( zinc Carbon).
  7. XCell: Mπαταρίες & batterypacks για εργαλεία, βιομηχανικές χρήσεις
  8. Kraftmax: Μπαταρίες επαναφορτιζόμενες Λιθίου και Λιθίου Θειονύλ. αλκαλικές κυλινδρικές γενικών χρήσεων
  9. Fujitron: Ιδιωτικής ετικέτας brand μας για μπαταρίες καταναλωτικές και βιομηχανικές NiMh
  10. Evesco: Η EVESCO διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα των υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Αξιοποιούμε αυτή την εμπειρία για να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και κατάλληλες λύσεις φόρτισης, ώστε να διατηρήσετε την επιχείρησή σας στη σωστή πορεία για την εκπλήρωση των στόχων σας. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, η ομάδα των ειδικών μας θα αφιερώσουν χρόνο για να κατανοήσουν πλήρως την επιχείρησή σας, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.batteriesdissios.gr (B2C) ή στο batterypack.gr (B2B). Συμπληρώστε τη φόρμα της επιχείρησής σας στο www.batterypack.gr/patona.