Η ομάδα Greek Instagramers Events συμμετέχει στην PHOTOVISION 2022, την μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας “FACES”.

Οι φωτογραφίες που συνθέτουν την έκθεση “FACES” αναδεικνύουν τις διαφορετικές πτυχές ενός πορτραίτου, από το παραδοσιακό μέχρι το avant-garde, από το conceptual μέχρι το σουρεαλιστικό, από το μινιμαλιστικό έως το πιο αφαιρετικό. Η έκθεση, μέσα από ξεχωριστές καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, καλεί τον θεατή να εξερευνήσει την ανθρώπινη προσωπογραφία, να ανακαλύψει ιστορίες, ιδιαίτερα πρόσωπα και αμέτρητα συναισθήματα.

Για την δημιουργία της έκθεσης “FACES”, η ομάδα Greek Instagramers Events διοργάνωσε ανοιχτό διαγωνισμό, ο οποίος έλαβε θερμή ανταπόκριση από το πανελλαδικό φωτογραφικό κοινό. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 180 και οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν έφτασαν τις 1500.

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στην 14η διοργάνωση της Photovision 2022, στο περίπτερο της ομάδας Greek Instagramers Events από 8 – 10 Απριλίου 2022 στον κλειστό Παλαιού Φαλήρου (TAE KWO DO).

Χορηγός: GRAPHICON – ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

GR Events

Οι Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Σήμερα αποτελούν την μεγαλύτερη ανοιχτή φωτογραφική κοινότητα με χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα διανύει μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και φωτογραφικές εμπειρίες για τους φίλους της φωτογραφίας και συνεργασίες με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media. Όλες οι δράσεις της ομάδας είναι εθελοντικές και ανακοινώνονται ανοιχτά στο Instagram και στο Facebook με ελεύθερη συμμετοχή.

Ενημέρωση για όλες τις δράσεις της ομάδας Greek Instagramers Events:

Site: www.grevents.gr, Facebook: grevents.gr, Instagram: @gr_events, Twitter: @egrevents, Hashtag: #GR_EventsGR Events logo2021-1024