Η εταιρεία HDG ΕΛΛΑΣ Ι.Κ.Ε. συστάθηκε το 2005 με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και διανομή ηλεκτρονικών προϊόντων και αξεσουάρ στην ελληνική αγορά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες της (προώθηση/διανομή και υπηρεσίες υποστήριξης). Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τους παρακάτω οίκους:
Hama (Germany) από 2005 στα προϊόντα της εταιρείας συγκαταλέγονται κατηγορίες όπως αξεσουάρ για υπολογιστές, κινητή ψυχαγωγία, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιχνιδιών, HiFi αυτοκινήτου, πλοήγηση, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές / βιντεοκάμερες και σειρές από εκατοντάδες τύπους καλωδίων για κάθε τεχνολογική χρήση (Computer/Audio/Video/Antenna κλπ).
Lexar (USA) από 2011 η εταιρεία αναλαμβάνει και την αντιπροσώπευση των προϊόντων του οίκου LEXAR στη γκάμα του οποίου περιλαμβάνονται ψηφιακά μέσα αποθήκευσης (κάρτες μνήμης, USBs κλπ).
Fresh n’ Rebel Sitecom (Netherlands) από 2016 προσφέρει μοντέρνα και κομψά ασύρματα & ενσύρματα ηχεία, ακουστικά, καλώδια φόρτισης, powerbanks και selfie sticks.

Samyang Optics από το 2020. Είναι κατασκευαστής επαγγελματικών οπτικών φακών photo/video από τη Νότια Κορέα ιδρυμένη το 1972.
Η εταιρεία HDG ΕΛΛΑΣ Ι.Κ.Ε. διανέμει τα προϊόντα της και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων που περιλαμβάνει: Ηλεκτρικά / Ηλεκτρονικά καταστήματα και αλυσίδες, Καταστήματα πολυμέσων και κινητής τηλεφωνίας, Υπεραγορές (πολυκαταστήματα)/Σούπερ-μάρκετ. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αυτή τη στιγμή μέσα από τις εμπορικές συναλλαγές με όλους τους εμπόρους λιανικής πώλησης που εδρεύουν στην Ελλάδα (τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο) έχει καταφέρει να αναπτύξει ισχυρές και στρατηγικές συνεργασίες με τους ηγέτες των ελληνικών καταναλωτικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών λιανικής πώλησης και έχει εδραιωθεί σε αρκετά σημεία πώλησης της ελληνικής αγοράς.

Έδρα: Χαρίτων 33, Παλαιό Φάληρο, τ.κ. 17564 Τηλ.: 210 9410206

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website www.hdghellas.grHDG HELLAS